«Τι είναι αυτό; Έτσι θα πας;» – Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση και τα βιτριολικά σχόλια

Δανάη Μπάρκα: «Είχα τις ανασφάλειες του 17χρονου, που πάει να κυνηγήσει το όνειρό του»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για την ολοκληρωτική «μεταμόρφωσή» της, την οποία πραγματοποίησε μέσα σε μία νύχτα, προκειμένου να περάσει στη δραματική σχολή.

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε σε μια σειρά αλλαγών που έκανε στην εμφάνισή της καθώς νόμιζε πως έτσι θα γίνει πιο εύκολα αποδεκτή και θα αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα.

«Όταν εγώ πήγα να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή, δεν είχα πει ποια είναι η μαμά μου. Το ‘χαμε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό, γιατί δεν ήθελα να έχει κανείς να μου προσάψει ότι εσύ έχεις πάρει τηλέφωνο, σε ξέρουν», ξεκίνησε την αφήγησή της η Δανάη Μπάρκα.

«Η μαμά μου ήδη πρωταγωνίστρια χρόνια στο θέατρο, είχε εντυπωθεί στο μυαλό μου αυτό το εμπορικό θέατρο, πρωταγωνίστρια στην τηλεόραση και μέσα μου – ενώ ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα περήφανη – έλεγα: τώρα πώς θα πάω στο Εθνικό; Μήπως κάποιος θα μου πει: εσύ πήγαινε στα θέατρα που είναι η μαμά σου. Είχα τις ανασφάλειες του 17χρονου, που πάει να κυνηγήσει το όνειρό του», συμπλήρωσε.

Η εμφάνισή της Δανάης Μπάρκα στις εξετάσεις της δραματικής

«Τότε περνούσα μία φάση που είχα κάνει το μαλλί μου ντεκαπάζ ξανθό, φορούσα τα τακούνια μου, έβγαινα πολύ. Και για να δώσω στο Εθνικό πήγα στη θεία μου, μου άλλαξε μαλλιά σε μία ημέρα, έβγαλα τα νύχια, τα κόντυνα, έκανα πλεξούδες σαν να είμαι ένα κορίτσι από αγγλική επαρχία, φόρεσα ίσιο φλατ παπούτσι και πήγα με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

«Ένα πράγμα εντελώς άλλο από μένα και εντελώς στερεοτυπικό, που τώρα γελάω αλλά, αν εμβαθύνουμε, είναι πολύ άσχημο να έχουν οι άνθρωποι αυτά τα στερεότυπα στη ζωή τους, όπως εγώ», σχολίασε αμέσως μετά.

«Με είδαν οι φίλες μου και μου λένε: “τι είναι αυτό; Έτσι θα πας; Θα σε κόψουν”. Ήταν πολύ αστείο, ήμουν άβαφη, ταλαιπωρημένη. Έλεγα να βάλω και λίγο κόκκινο χρώμα κάτω απ’ τα μάτια να φαίνομαι άυπνη από το διάβασμα. Είχα πάει στη δραματική σχολή σαν να πενθώ… μάλλον γι’ αυτό μ’ έκοψαν», κατέληξε χαριτολογώντας η Δανάη Μπάρκα.

Related posts

Δύσκολο βράδυ για τη Δανάη Μπάρκα: «Είδα αυτό μόλις μπήκα σπίτι, προσπάθησα να μην ουρλιάξω»

Τα είπε όλα η Δανάη Μπάρκα: Είπε σε 1 λεπτό όσα δεν τόλμησε κανείς για τον Αμβρόσιο και τα Τέμπη

Λίγοι τον γνωρίζουν: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα που έχει πάρει τα μάτια του

Μεγάλο όσο όλο το δωμάτιο και άνετο: Η Δανάη Μπάρκα μας δείχνει το πελώριο κρεβάτι της που χωράει τα πάντα

Μοίρασε εγκεφαλικά η Δανάη Μπάρκα: «Ντύθηκε» Sailor Moon και ξετρέλανε τον αντρικό πληθυσμό

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Δανάη Μπάρκα: Ντύθηκε Sailor Moon και γλέντησε μέχρι το πρωί

Έμειναν άφωνοι στο πλατό: H Δανάη Μπάρκα έκανε «γέφυρα» ζωντανά στον αέρα και την αποθέωσαν

Ξέσπασε σε κλάματα η Δανάη Μπάρκα: «Σας ζητώ συγγνώμη» είπε η παρουσιάστρια σκουπίζοντας τα δάκρυά της

Κούρεψε μαλλί και άλλαξε χρώμα: Η Δανάη Μπάρκα έλανε τη μεγάλη αλλαγή και αποθεώθηκε