Τι είναι ο «Ινστρούχτορας»: Η viral απάντηση της παίκτριας στον Εκατομμυριούχο που τρέλανε το Twitter

Εκατομμυριούχος: Σάλο προκάλεσε η εμφάνιση της παίκτριας

Η εμφάνιση της παίκτριας στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι ήταν αρκετή για να γίνει viral με τις απαντήσεις που έδινε… όπως θα δείτε και παρακάτω, η ίδια δεν γνώριζε από ποιά πόλη ξεκίνησε ο covid 19!

Εδώ και λίγες ημέρες το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» έχει επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το απόγευμα της Δευτέρας (10/5) είδαμε την πρώτη παίκτρια που κατάφερε να γίνει viral και να προκαλέσει καταιγισμό από σχόλια στο Twitter.

To επεισόδιο από τον “Εκατομμυριούχο” που σάστισε το κοινό

Γι’ αυτό ευθυνόταν τόσο η απάντησή της σε μια ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όσο και η γενικότερη δράση της στο παιχνίδι. Η συμπαθέστατη Ευγενία κάθισε απέναντι από τον παρουσιαστή και πρόλαβε στις πρώτες τέσσερις ερωτήσεις να πάρει και τις τρεις βοήθειες του «Εκατομμυριούχου», το τηλέφωνο, το 50-50 και τη βοήθεια του κοινού.

Η πρώτη ερώτηση μάλιστα ήταν αρκετά εύκολη για όποιον ζει στον πλανήτη Γη τα τελευταία δύο χρόνια. «Η πρώτη πόλη που μπήκε σε καραντίνα λόγω Covid19 ήταν η…», με τις πιθανές απαντήσεις που δόθηκαν να είναι «Α. Ουνάν Β. Ουχάν Γ. Ουτάν και Δ. Ουλάν». Κι όμως εδώ η παίκτρια χρειάστηκε τη βοήθεια του κοινού για να απαντήσει σωστά, με το Β βέβαια να παίρνει μόλις το 78% των απαντήσεων. Ένα 17% είπε την Ουνάν.

Η απάντηση στον “Εκατομμυριούχο” που προκάλεσε σχόλια

Η απάντηση, όμως, τη παίκτριας που πραγματικά τρέλανε το Twitter ήρθε στην ερώτηση για τα 500 ευρώ και το πρώτο μαξιλαράκι. Ο παρουσιαστής ρώτησε «Τι είναι ο Ινστρούχτορας;», με τις πιθανές απαντήσεις να είναι «Α. Καθοδηγητής Β. Θηλαστικό της Βόρειας Αμερικής Γ. Εργαλείο για το σκάφος Δ. Καλλωπιστικό φυτό».

Η παίκτρια έχοντας σπαταλήσει νωρίτερα και τις τρεις βοήθειές της αποφάσισε να σταματήσει και να πάρει τα 400 ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια ο Αρναούτογλου τη ρώτησε για το ποια απάντηση θα έδινε. Εκείνη είπε ότι αποκλείει το Α και το Γ, θεωρώντας πως το σωστό είναι το «θηλαστικό». Έτσι ο παρουσιαστής το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, ρωτώντας τη «πώς μπορεί να μοιάζει αυτό το ζώο και αν θα μπορούσε να έχει προβοσκίδα». Τελικά, η απάντησή της ήταν λάθος, μιας και το σωστό είναι ο Καθηγητής, με το Twitter να μη σταματά να σχολιάζει τα όσα έγιναν.

Related posts

Αληθινή εγκυκλοπαίδεια: Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία των τηλεπαιχνιδιών που νίκησε το «Γεράκι» και άφησε άφωνη την Μπεκατώρου

Άξια πολλών συγχαρητηρίων: Γυναίκα στα Τρίκαλα βρήκε φάκελο με 17.000 ευρώ και τον παρέδωσε στην αστυνομία

Απίστευτο κι όμως αληθινό: 9 πράγματα που αγοράζαμε μόνο με 500 δραχμές και τώρα θέλουμε μία… περιουσία

Ποιοι θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει: Ευχάριστα νέα για τα 4 ζώδια, που θα βγάλουν πολλά λεφτά τον Απρίλιο

Η αστυνομία τον ψάχνει: Μυστηριώδης άντρας αφήνει φακέλους γεμάτους χρήματα μέσα σε γραμματοκιβώτια και εξαφανίζεται

Κέρδισε 49.000€ σε μισή ώρα: Ο Ηλίας νίκησε το χρονόμετρο, πήρε όλα τα λεφτά του “Πες τη Λέξη” και έγραψε ιστορία

Κατάφερε το αδιανόητο: Σφιχτοχέρα 24χρονη με 1.500 ευρώ μισθό μάζεψε 75.000 σε τέσσερα χρόνια

«Ο κανόνας του 50ευρου»: Ο έξυπνος τρόπος αποταμίευσης για να βάλεις χρήματα στην άκρη χωρίς καν να το καταλάβεις

Μεγάλα «ανοίγματα» στο 2023: Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία το νέο έτος