Τη λατρεύει σαν το «καλύτερο παιδί» και είναι ολόιδιοι: Η μητέρα του Γιάννη Πλούταρχου που έχει τρελή αδυναμία στον γιο της

Γιάννης Πλούταρχος: Η δημόσια εμφάνιση με την οικογένεια του

Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού τραγουδιού είναι ο Γιάννης Πλούταρχος. Μάλιστα σε μια πρόσφατη και σπάνια δημόσια εμφάνιση με την οικογένεια του, μας έδειξε και την μητέρα του, την οποία την λατρεύει.

«Η οικογένειά µου είναι ο πλούτος µου, η Μαρία και τα παιδιά µας, η δύναµή µου…» δήλωνε σε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής και συμπλήρωνε: «Είναι υπέροχο πλάσµα η Μαρία και δεν έχουµε σταµατήσει να χτίζουµε τη σχέση µας στο πέρασµα του χρόνου. Παλεύουµε γι’ αυτήν και ποθούµε ο ένας τον άλλο σαν να γνωριστήκαµε τώρα. Είναι υπέροχο αυτό!».

Γιάννης Πλούταρχος: Η έξοδος με την οικογένεια και την μητέρα του

Παρέα λοιπόν με ένα μέρος της οικογένειάς του αποφάσισε να περάσει μια βραδιά διασκέδασης στο θέατρο παρακολουθώντας το προ τριετίας πόνημα του Γιώργου Βάλαρη, την μεταφορά της ταινίας Μαριχουάνα Stop! στο Gazi Theater με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ζωντανό θρύλο, να ερμηνεύει τα τραγούδια του στη σκηνή.

Αναφέρουμε τη συγκεκριμένη έξοδο, επειδή εκεί ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον τραγουδιστή, που αποτελεί έναν περήφανο πατέρα, με την σύζυγό του, τον γιο του Κωνσταντίνο, μία από τις κόρες του και την μητέρα του Κατερίνα στην πλατεία του θεάτρου και, φυσικά, διαπιστώσαμε πως μοιάζει πολύ με τη γυναίκα, που τον έφερε στον κόσμο και για την οποία μιλά πάντοτε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας