«Τι μηνύματα, τι κακό»: Οι νέες δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που σαρώνουν στο διαδίκτυο

«Τι μηνύματα, τι κακό»: Νέες δηλώσεις μετά την χθεσινή viral τοποθέτηση της Ματίνας Παγώνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Ματίνα Παγώνη προέβη σε νέες δηλώσεις μετά τον πάταγο που έκανε η χθεσινή (21/7) της τοποθέτηση για τον τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τοποθέτηση που έγινε χθές, έγινε αμέσως viral..

Η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Παρασκευής ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Εκεί, με αφορμή τη χθεσινή (21/7) της viral τοποθέτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, της ετοίμασαν μια ιδιαίτερη υποδοχή!

Τι δήλωσε ξανά η Ματίνα Παγώνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Παιδιά δεν έγινε τίποτα χθες! Δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε όλη αυτή η ιστορία. Μια ερώτηση μου έκαναν, αν μου αρέσει το τραγούδι και είπα «ναι, ωραίο είναι». Τώρα από εκεί και πέρα αυτή η εξέλιξη… Τι μηνύματα, τι κακό, τι viral, τι είναι αυτά» σχολίασε αρχικά η κ. Παγώνη γελώντας.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σαν τραγουδιστής έχει πολύ ωραία φωνή και τα τραγούδια του είναι ωραία. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τώρα θέμα αγαπημένου τραγουδιού γιατί έτσι και μπεις σε αυτή τη διαδικασία έχεις τελειώσει» συμπλήρωσε.

«Θα είχα πάει ήδη να τον ακούσω με την Ανθή Βούλγαρη αλλά δεν έχουμε προλάβει, όπως και άλλους τραγουδιστές» αποκάλυψε τέλος η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024