«Τι στα κομμάτια κάνατε;»: Όλοι μιλάνε για την Ανθή Βούλγαρη είπε αυτό που έπρεπε να πουν όλοι οι δημοσιογράφοι για τον ΟΣΕ

Ανθή Βούλγαρη: Καμία εξήγηση από τους υπεύθυνους του ΟΣΕ

Η γνωστή δημοσιογράφος, Ανθή Βούλγαρη ανέβασε τους τόνους στον αέρα της εκπομπής, Κοινωνία Ώρα Mega και κάλεσε τους υπεύθυνους από τον ΟΣΕ να δώσουν εξηγήσεις.

“Εχουμε μπερδέψει… να μην πω”, είπε η Ανθή Βούλγαρη

«Να κάνω μία παράκληση παρακαλώ! Επειδή έχουμε μπερδέψει – να μην πω τι έχουμε μπερδέψει – ψάχνουμε κάποιον από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάτι με ΟΣΕ, δεν ξέρω. Ψάχνουμε πάρα πολύ καιρό, παρακαλούμε πολύ να βγείτε στα τηλέφωνα επιτέλους να μας εξηγήσετε τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό».

«Γιατί εδώ πέρα οι άνθρωποι μας λένε ότι τίποτα δεν λειτουργεί από κανένα συνθετικό της ΟΣΕ. Ούτε από την ΟΣΕ, ούτε από την πάνω ΟΣΕ, ούτε από την κάτω ΟΣΕ. Παρακαλούμε πολύ πάρτε άδεια από εκεί που είναι να πάρετε και βγείτε σας παρακαλούμε να μας εξηγήσετε! Το χρωστάτε σε όλον τον κόσμο. Αυτό!», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη για τις ευθύνες πίσω από τη κατάσταση του ελληνικού σιδηρόδρομου

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη