Τη ζηλεύουν μέχρι και οι 20αρες: Η Μαρία Σολωμού είναι 48 και αποθεώνεται – Ποια είναι η διατροφή της και τι αυτό που δεν μπορεί να κόψει

Μαρία Σολωμού: Πως διατηρεί το θεσπέσιο κορμί της η ηθοποιός

Η Μαρία Σολωμού, μπορεί να είναι 48 ετών, να έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, παρόλα αυτά διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο θα ζήλευαν πολύ νεότερες γυναίκες, ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή.

Η ηθοποιός καταφέρνει να συντηρεί τα κιλά της και κατά καιρούς έχει υπογραμμίσει ποιο είναι το μυστικό για να μην παίρνει γραμμάριο, παρά το γεγονός ότι λατρεύει τα γλυκά.

Όπως έχει επισημάνει σε παλιότερη συνέντευξή της “εκεί που έχει πρόβλημα ο μεταβολισμός μου είναι με τα γλυκά και γενικά ότι έχει σχέση με την ζάχαρη. Εκεί προσέχω. Θα φάω γλυκό μόνο μια φορά τη βδομάδα και σε συγκεκριμένη ποσότητα. Εκεί αν θέλεις, κάνω την μεγαλύτερη θυσία, γιατί τα γλυκά μου αρέσουν πολύ. Θα μπορούσα να ζήσω τρώγοντας μόνο γλυκά”.

Μαρία Σολωμού: Η διατροφή που ακολουθεί η ηθοποιός

Και συμπλήρωσε «η διατροφή που μου άλλαξε το σώμα ήταν η paleo. Την κράτησα περίπου 2 χρόνια και μετά άρχισα να “κλέβω”. Είναι απίστευτο πώς ξεπρήζεσαι μόλις φεύγουν τα “άσπρα” από τη ζωή σου, το αλεύρι και η ζάχαρη».

Στη διατροφή Paleo, απαγορεύονται τα γαλακτοκομικά, τα σιτηρά, τα όσπρια, τα επεξεργασμένα έλαια, το αλάτι, η ζάχαρη και όλες οι επεξεργασμένες τροφές, κοινώς απαγορεύεται ό,τι είναι λευκό ως κύριος κανόνας.

Επιτρέπονται οι φρέσκες, φυσικές και μη επεξεργασμένες τροφές, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, τα άπαχα κρέατα, τα υγιή έλαια, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι.

Related posts

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Αυγίτση-Κοσμούδη

Ροζ Πανσέληνος Απριλίου: Αυτά τα 2 ζώδια θα ζήσουν τις πιο ευχάριστες αλλαγές της ζωής τους