Τηλεπαιχνίδι εκατομμυριούχος: «Παίζω μόνο για τη μνήμη της μητέρας μου» – Παίκτης επέστρεψε μετά από 22 χρόνια

Εκατομμυριούχος: Ο παίκτης που το 2000 είχε αποκτήσει 6 εκατομμύρια δραχμές

Είκοσι δυο χρόνια πριν ήταν ένας από τους παίκτες που είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για τις γνώσεις του και να αποσπάσει έξι εκατομμύρια δραχμές. Σήμερα, 22 χρόνια μετά, επέστρεψε όπως είπε για την μνήμη της μητέρας του.

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τους τηλεθεατές, καθώς απόψε (9/5) στον «Εκατομμυριούχο» έπαιξε ο Γιώργος, ο οποίος είχε εμφανιστεί ξανά στο τηλεπαιχνίδι το 2000 και είχε κερδίσει 6 εκατ. δραχμές.

«Πριν 22 χρόνια, το 2000, όταν ήμουν 18 ετών είχα πάει να παίξω με παρότρυνση της μητέρας μου. Έπαιξα, ήταν μια τρομακτικά καλή εμπειρία, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είχα πάρει 6 εκατομμύρια δραχμές τότε», είπε αρχικά ο Γιώργος.

Τα συγκινητικά λόγια του παίκτη από τον εκατομμυριούχο

Τότε ο νεαρός φοιτητής είχε παίξει με προτροπή της μητέρας του και με τα χρήματα που είχε κερδίσει, είχε αγοράσει ένα δυάρι σπίτι για τις σπουδές του στην Ιατρική Αθηνών.

Όπως είπε ο Γιώργος, παρ’ όλο που του είχαν δοθεί ευκαιρίες να παίξει και σε άλλα τηλεπαιχνίδια, ένιωθε πάντα σαν κάτι να τον δένει με τον «Εκατομμυριούχο» και έτσι έμεινε μακριά, υποσχόμενος στον εαυτό του και τη μητέρα του πως αν ξαναέβγαινε στον τηλεοπτικό αέρα το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα ξαναδήλωνε συμμετοχή.

Παίκτης εκατομμυριούχος: «Να αγαπάτε τις μητέρες σας όσο είναι εν ζωή γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από τη μητρότητα στον κόσμο»

Ο καιρός αυτός ήρθε μόνο που η μητέρα του δεν πρόλαβε να τον χαρεί ξανά αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο έφυγε από τη ζωή. «Σήμερα είμαι εδώ και δεν παίζω για τα λεφτά. Παίζω για τη μνήμη της μαμάς μου» είπε ο Γιώργος Πάττας και συνέχισε με μία ευχή: «Να αγαπάτε τις μητέρες σας όσο είναι εν ζωή γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από τη μητρότητα στον κόσμο» είπε συγκινημένος.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε