Τιμή και περηφάνια: Αρμένιοι τραγουδούν στην Τουρκία το η «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά»

Αρμένιοι: Τραγουδούν στην Τουρκία «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά»

Αρμένιοι: Μια είδηση που πραγματικά εντυπωσιάζει και μας δημιουργεί συγκίνηση. Όταν Αρμένιοι υπερασπίζονται την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας. Και μάλιστα δεν διστάζουν να φωνάξουν συνθήματα από τον ελληνικό ύμνο. Τα οποία φωνάζουν τόσο δυνατά και καθαρά, σαν να είναι η μητρική τους γλώσσα. Μια κίνηση τόσο γενναία, που πραγματικά συγκίνησε και έκανε τους Αρμένιους να κερδίσουν ακόμη περισσότερο από τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας.

Στο πλευρό της Ελλάδας λοιπόν, στάθηκε η Αρμενία. Άφωνα έμειναν τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας όταν Αρμένιοι Ευέλπιδες τραγούδησαν στρατιωτικά εμβατήρια στα ελληνικά. Και ειδικότερα «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά (τραβά, τραβά) και ξανά προς τη δόξα τραβά».

Νωρίτερα κιόλας, η μπάντα του στρατού της Αρμενίας. Είχε υποδεχτεί την ελληνική αντιπροσωπεία παίζοντας η φιλαρμονική Ζορμπά.

Είναι λυπηρό, που οι διαχρονικές ηγεσίες της Ελλάδας απαξίωσαν και δεν ανέπτυξαν σχέσεις με τους μεγάλους εχθρούς της Τουρκίας. Εξάλλου τι θα ήταν μια Τουρκία χωρίς Αεροπορία και Ναυτικό…;

Μόνοι τους παραδέχτηκαν σήμερα πως εάν η Ρωσία δεν είχε επιτρέψει την πτήση τουρκικών μαχητικών, το Αφρίν δεν θα είχε καταληφθεί ποτέ. Όλοι περιμένουν ήττα της Τουρκίας σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση προκειμένου να «σκυλέψουν» το πτώμα της.

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»