Τη χώρισε, έχασε 50 κιλά, στέφθηκε στα καλλιστεία Μις Μεγάλη Βρετανία και τον έκανε να μετανιώσει πικρά για την απόφασή του

Τζένιφερ Άτκιν: Η ιστορία της Βρετανίδας που άλλαξε τη ζωή της

Η Τζενιφερ Άτκιν, είναι η γυναίκα που θριάμβευσε στα καλλιστεία, όμως όλα ξεκίνησαν από έναν χωρισμό που ζωντάνεψε μέσα υξς ένα πάθος άγνωστο ακόμα και προς τα εκείνη.

Η 26χρονη Βρετανίδα πήρε την απόφαση να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της, μετά το τέλος της ερωτικής της σχέσης.

Τζενιφερ Άτκιν: Έχασε 50 κιλά και στέφθηκε στα καλλιστεία Μις Μεγάλη Βρετανία

Μέσα σε μια διετία, λοιπόν, η Τζένιφερ έχασε 50 κιλά, έγινε κούκλα και μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, τον περασμένο Φλεβάρη, κέρδισε στα καλλιστεία τον τίτλο της Μις Μεγάλη Βρετανία!

«Όταν το αποφάσισα πριν από 5 χρόνια -μετά από χρόνια με αποτυχημένες δίαιτες– ότι επιτέλους πρέπει να γίνω αδύνατη και υγιής, δεν υπήρχε κανείς που να έχει χάσει τόσα κιλά και να μπορούσε να με εμπνεύσει», τόνισε η κοπέλα, η οποία, δε, λέει πως δεν μισεί τον αρραβωνιαστικό της, που την παράτησε κυρίως, όπως δηλώνει, λόγω της παλιάς εμφάνισή της, ούτε θεωρεί την πρωτιά της στα καλλιστεία ως κάποιου είδους εκδίκηση.

Τζενιφερ Άτκιν: Τα αισθήματα για τον πρώην αρραβωνιαστικό της

«Οι άνθρωποι, καταλαβαίνω, θα ήθελαν να πω: Τον μισώ, αυτή είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση, δεν έπρεπε να με αφήσει, αλλά δεν μπορώ. Ακόμη τον αγαπώ ως άνθρωπο. Απλά δεν λειτούργησε», εξήγησε η 26χρονη που κέρδισε τα καλλιστεία.

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι