Την έπιασε ο φακός των παπαράτσι στην παραλία: Έτσι είναι το σώμα της Χριστίνας Μπόμπα, χωρίς ρετούς – Πιο όμορφη από ποτέ με καλλίγραμο κορμί

Χριστίνα Μπόμπα: Χαμογελαστή και ανέμελη δεν είδε τους παπαράτσι

Στη Μύκονο βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, το λαμπερό ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τις κόρες τους. Την ίδια στιγμή οι χαρούμενοι γονείς προετοιμάζουν και την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους.

Σε καθημερινή βάση, η μελαχρινή καλλονή μοιράζεται, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο νησί με την οικογένειά της.

Οι βουτιές στη θάλασσα, οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια της χώρας της Μυκόνου και οι όμορφες στιγμές με τα παιδιά της, είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα, ενώ όταν ο Σάκης Τανιμανίδης χαλαρώνει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, που τον κρατούν στην πρωτεύουσα, περνά μαζί τους μοναδικές στιγμές.

Μία μοναδική στιγμή ήταν και το μπάνιο τους σε μια από τις διασημότερες παραλίες του νησιού, με τη Χριστίνα Μπόμπα να κλέβει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η γλυκιά μανούλα πόζαρε αρετουσάριστη και τράβηξε τα βλέμματα με το μικροσκοπικό μωβ μπικίνι της μέσα στο νερό.

Πρόσφατα, σε διάλογο με τους ακόλουθούς της, αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και πόσα ακόμη θέλει να χάσει, προκειμένου να φτάσει στα κιλά που ήταν πριν την εγκυμοσύνη της.

Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία χωρίς ρετούς και φίλτρα – Πιο λαμπερή από ποτέ

«Είμαι 66! Έχω ακόμα 8 για να χάσω και να φτάσω στα πριν την εγκυμοσύνη!!! Αλλά δε με νοιάζει καθόλου», υπογράμμισε απαντώντας σε ερώτηση ακολούθου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη