Την “έπνιξε” στο τριαντάφυλλο: Η τεράστια, ονειρική ανθοδέσμη που έδωσε ο ρομαντικός Κουτσόπουλος στη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δεν ξέχασε την Βαλεντίνα του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν ξέχασε να αγοράσει λουλούδια για την Χρύσα Μιχαλοπούλου και μάλιστα ο σεφ το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Αν και ο σεφ και κριτής του MasterChef κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή με την ηθοποιό, μετά τον ερχομό του γιου του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράζεται περισσότερες στιγμές του στο Instagram.

Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε έκπληξη στη σύντροφό του και της πρόσφερε μια τεράστια πανέμορφη ανθοδέσμη με κόκκινα και ροζ λουλούδια.

Ο Λεώνιδας Κουτσόπουλος έδωσε τη πιο παραμυθένια ανθοδέσμη στη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η αγκαλιά της ηθοποιού γέμισε με χρώματα και αγάπη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαθανάτισε τη “Βαλεντίνα” του που μετά βίας διακρίνεται πίσω από τα άνθη.

Μπορεί πολλοί να μη πιστεύουν στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά δεν παύει να είναι μια αφορμή για να δείξεις την αγάπη σου σε κάποιον. Μπράβο στον θείο Λεωνίδα για την κίνηση του αυτή. Σημαίνει ότι αγαπάει πάρα πολύ την γυναίκα του.

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί