Την έστειλε ο Παππάς και έγινε αγνώριστη: Σκέτη φωτιά η Φαίη από το Bachelor, κούκλα και ανανεωμένη

The Bachelor: Που είσαι Αλέξη Παππά να την καμαρώσεις

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές και εκρηκτικές προσωπικότητες του «The Bachelor 2» ήταν η Φαίη Τσαπρούνη. Ο εκρηκτικός της χαρακτήρας κέρδισε την προσοχή του Αλέξη Παππά ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει.

«Είχα συναισθήματα για τον Αλέξη απλά δεν του τα έδειξα με τον καλύτερο τρόπο. Τον καταλαβαίνω είναι πολλές οι κοπέλες εδώ και ήδη μου είχε δώσει πολλές ευκαιρίες. Αυτά που έδειξε εδώ δεν πρέπει να τα δείξω έξω για να βρω τον αληθινό έρωτα. Είναι κάποια κορίτσια με τα οποία έχουμε έρθει κοντά και πραγματικά τις συμπαθώ. Εύχομαι πραγματικά στον Αλέξη να βρει αυτό που ψάχνει», είχε πει η Φαίη μετά την αποχώρησή της.

Η Φαίη είχε τσακωθεί αρκετές φορές με τις συμπαίκτριές της για χάρη του Αλέξη, ενώ εκείνος από τη μεριά του, της είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να το πάει πιο χαλαρά και γι’ αυτόν τον λόγο είχε αρνηθεί να τη φιλήσει.

Σήμερα η Φαίη έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να συνεχίσει την καθημερινότητά της, γυρνώντας την πλάτη στο παρελθόν.

The Bachelor: Η Φαίη ανανεωμένη και μια κούκλα

H μόνη φωτογραφία της που κυκλοφορεί, είναι μία που είχε ανεβάσει η ίδια πριν από μερικούς μήνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στην οποία φαίνεται πόσο πολύ έχει αλλάξει.

Related posts

Έξαλλος σήμερα ο Λιάγκας με τον Γιώργο Αυτιά

Η Ελλάδα γίνεται «Ισραήλ»

Δικαίωση από ψηλά: Η κίνηση της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν