Την οργή του διαδικτύου αντιμετωπίζει ο Νουσρέτ: Το έπιασε, το «δάγκωσε» και τον κράζει όλος o πλανήτης

Νουσρέτ: Δείτε φωτογραφίες του από την παρουσία του στο Μουντιάλ που «σάρωσε» το διαδίκτυο

Ο πασίγνωστος σεφ Νουσρέτ ή Salt Bae όπως είναι επίσης γνωστός, προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο και προκάλεσε την αγανάκτηση των χρηστών στα social media σε όλο τον πλανήτη.

Στον αγώνα του αιώνα, η Αργεντινή νίκησε 4-2 στα πέναλτι την δύο φορές πρωταθλήτρια Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 την Κυριακή (18/12). Ο αρχηγός της ομάδας Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας που έπιασε στα χέρια του το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το σήκωσε στον ουρανό. Ωστόσο, υπήρχαν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι θέλησαν να αγγίξουν το τρόπαιο και να γίνουν μέρος της ιστορικής στιγμής. Και, φυσικά, αναφερόμαστε στον πασίγνωστο σεφ, – και στην Ελλάδα από την εμφάνισή του στο Survivor – Salt Bae, που είναι γνωστός για τη χαρακτηριστική κίνηση που κάνει όταν βάζει αλάτι στο φαγητό αλλά και τις…χρυσές μπριζόλες.

Ο Salt Bae κράτησε την κούπα του μουντιάλ

Ο Τούρκος σεφ Nusret Gokce, ευρύτερα γνωστός ως «Salt Bae», εξόργισε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, αφού παραβίασε τους εορτασμούς της Αργεντινής για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο στάδιο Lusail.

Νουσρέτ και Lionel Messi

Ο διάσημος σεφ δημοσίευσε, επίσης, φωτογραφίες από τον εορτασμό στον λογαριασμό του στο Instagram, γεγονός που οδήγησε σε περαιτέρω δυσαρέσκεια τους οπαδούς. Στις φωτογραφίες, φαίνεται να κρατάει το τρόπαιο ολομόναχος, να ποζάρει με τους παίκτες της Αργεντινής και να δαγκώνει κάποια από τα μετάλλια των πρωταθλητών. Τον βλέπουμε, μάλιστα, να ενοχλεί τον Λιονέλ Μέσι για μια φωτογραφία, ωστόσο, ο παίκτης τον αγνόησε και συνέχισε να αγκαλιάζει τους συμπαίκτες του αντ’ αυτού.

Το τρόπαιο, η αξία του οποίου εκτιμάται σε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, είναι γνωστό ότι επιτρέπεται να το αγγίξουν λίγοι και εκλεκτοί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της FIFA: «Το αυθεντικό τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA μπορεί να αγγίξει και να κρατήσει μόνο μια πολύ επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων, η οποία περιλαμβάνει πρώην νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA και αρχηγούς κρατών».

Οι εικόνες άφησαν απογοητευμένους τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί του επετράπη να κρατάει το τρόπαιο και να τον αφήνουν να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν λίγοι και οι διάσημοι που εναντιώθηκαν σε αυτές του τις πράξεις.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο Νουσρέτ στο Instagram

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024