Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα ο Acun: Ο νέος κριτής του The Voice είναι ο περιζήτητος Έλληνας τραγουδιστής

The Voice: Ποιος είναι ο νέος κριτής με τη «χρυσή» πρόταση από τον Acun;

The Voice: Ο μουσικός διαγωνισμός, συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά να πλαισιώνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το προσωπικό εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον Σεπτέμβριο. Το talent show μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου. Νωρίτερα βέβαια, προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 όπου σημείωσε και πάλι πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Νέες αλλαγές στον διαγωνισμό τραγουδιού του ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό «Ok», η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην καρέκλα των κριτών. Η τραγουδίστρια βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση για δύο σεζόν παίρνοντας τη θέση του Κωστή Μαραβέγια.

Όσον αφορά στην αντικατάστασή της, ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει κάνει δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο τραγουδιστής είχε απορρίψει παλαιότερα ανάλογες προτάσεις, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτή την έχει δει θετικά. Θυμίζουμε ότι ο Αργυρός είχε συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο του «Fame Story» στον ΑΝΤ1 όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη