Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι: Χώρισαν η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης

by Εύα Ζαχαριάδη

Ευγενία Σαμαρά: Το τέλος της σχέσης με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης έδωσαν τέλος στη σχέση τους και η ελληνική showbiz έμεινε άφωνη από αυτή την ειδήση. Το ζευγάρι ηθοποιών ήταν μαζί για οκτώ χρόνια ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας OnTime οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εδώ και ένα μήνα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρεται, ότι το ζευγάρι δεν επιθυμεί να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση.

Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι: Χώρισαν η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άτομα από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν τα «σύννεφα» στη σχέση τους,  χωρίς, ωστόσο, να αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

Τόσο η Ευγενία Σαμαρά, όσο και ο Γιάννης Ποιμενίδης εξακολουθούν να διατηρούν στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης έχουν επιβεβαιώσει το χωρισμό στους οικείους τους, στην οικογένειά τους και στους φίλους τους χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τι είχε δηλώσει η Ευγενία Σαμαρά για την σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Σε συνέντευξή της πριν από έναν χρόνο, η ηθοποιός δήλωνε για τη σχέση της: “Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν”.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo