Τίτος Γρηγορόπουλος: Αυτός είναι ο γιος της “Κανέλλας και του Τρελαντώνη”

Τίτος Γρηγορόπουλος: Ο γιος του Τρελαντώνη έγινε 22 ετών και του μοιάζει πολύ

Και ποιος δεν θυμάται τον Τρελαντώνη και την Κανέλα από το καφέ της χαράς; Λίγοι όμως γνωρίζουν πως οι δυο τους στην πραγματική ζωή είναι ζευγάρι και μάλιστα έχουν και έναν γιο 22 ετών ο οποίος τους μοιάζει πολύ.

Πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος επέστρεψε φέτος στο «Καφέ της Χαράς» της τηλεόρασης του «ANT1». Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να ερμηνεύσει για ακόμη μία φορά και επιτυχημένα, το ρόλο του «Τρελαντώνη». Ο Έλληνας ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Ντεμίρη.

Η εικόνα των ηθοποιών με τον γιο τους Τίτο Γρηγορόπουλο

Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει σημαντική πορεία στο ελληνικό θέατρο. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για την πορεία τους στην ελληνική τηλεόραση. ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη είναι παντρεμένοι, τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Μάλιστα, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο παιδιά.

Η τηλεοπτική «Κανέλλα» και ο τηλεοπτικός «Τρελαντώνης» επανήλθαν στην επικαιρότητα με την μεγάλη επιτυχία του νέου «Καφέ της Χαράς». Μάλιστα, για όσους δεν γνωρίζουν, η Φωτεινή Ντεμίρη, που παίζει το ρόλο της «Κανέλλας», η ίδια αποτελεί τη σύζυγο του φούρναρη του χωριού, του «Πουλόπουλου».

Από εκεί και πέρα, ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Έντα Γκάμπλερ». Πρόκειται για μία παράσταση, η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «‘Αλμα». Μαζί τους στην προαναφερθείσα παράσταση ήταν και ο γιος τους, Τίτος, ο οποίος είναι είκοσι δύο ετών.

Μάλιστα, οι τρεις τους πόζαραν στην φωτογραφικό φακό. Έτσι, όπως μπορείτε να διακρίνετε παρακάτω και εσείς, ο μικρός μοιάζει στο μπαμπά του.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει