Το άγνωστο δράμα πίσω από το χαμόγελο του: Η τραγική ιστορία του Χρήστου Πλαΐνη από τον «Παράδεισο των Κυριών»

Χρήστος Πλαΐνης: Όσα δεν γνωρίζατε για τον αγαπημένο ηθοποιό

Η νέα σειρά εποχής του Alpha, «Παράδεισος των Κυριών» έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Το καστ αποτελείται από πολλούς αξιόλογους ηθοποιούς όπως ο Χρήστος Πλαΐνης.

Ο ηθοποιός σε όλη τη διάρκεια της ζωής του κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ, και δεν του άρεσε να απασχολεί, παρά μόνο για την δουλειά του.

Είναι γέννημα θρέμμα Αθηναίος με σπουδές στην Δραματική σχολή, κάνοντας πρώτη φορά την εμφάνισή του στο γυαλί το 1998. Τώρα είναι παντρεμένος με την Σταυρίνα Ψιμοπούλου, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και μία κορούλα, ωστόσο αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως ο ηθοποιός έχει παντρευτεί ‘άλλη μία φορά στο παρελθόν την Όλγα Τούντη, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα γιο, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

Χρήστος Πλαΐνης: Η τραγική απώλεια που του στοίχισε

Μία μαύρη σελίδα στη ζωή του, είναι η απώλεια της αδερφής του, γεγονός που τον σημάδεψε και του στοίχησε αρκετά όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, καθώς χαρακτηριστικά είχε πει πως τον διέλυσε.

«Δύο σημαντικά γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή μου. Ο χαμός της αδελφής μου και το διαζύγιό μου. Ο χωρισμός μου δηλαδή από το παιδί ουσιαστικά. Αυτά τα δύο μου δημιούργησαν διάφορα πράγματα τα οποία με εξέλιξαν σε αυτό που είμαι και σε αυτό που θέλω να γίνω.

«Την αδερφή μου την έχασα όταν ήμουν εγώ 33 χρονών. Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια. Ήμασταν ήδη δεμένη οικογένεια, πριν από τον χαμό της αδερφής μου, αυτό μας διέλυσε συναισθηματικά».

Όσα θα δούμε απόψε 21/9 στην σειρά

Η επιστροφή της Αμαλίας έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι παρουσιάζεται.

Επιπλέον ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

Related posts

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά