Το άγνωστο δράμα του Λευτέρη Μητσόπουλου: Σκοτώθηκε ο ένας και 3 χρόνια μετά, σκοτώθηκε κι ο άλλος

Λευτέρης Μητσόπουλος: Ο νικητής του J2US για τις απώλειες που τον σημάδεψαν

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και στον Γιώργο Πράσινο και έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις απώλειες που τον σημάδεψαν.

«Έχω χάσει δύο κολλητούς μου φίλους με διαφορά τριών χρόνων. Δεν μου ήταν εύκολο. Στον πρώτο μου φίλο ήμουν 22. Ήμουν σχεδόν εκεί και μετά από τρία χρόνια έχασα και τον άλλο μου φίλο, με τον οποίο είχαμε έρθει πιο κοντά αφού έφυγε ο πρώτος. Τα έφερε έτσι η ζωή και σκοτώθηκε πολύ κοντά εκεί όπου σκοτώθηκε και ο πρώτος, αφού είχε μείνει 11 μέρες στην εντατική.

Λίγες μέρες πριν από το δεύτερο συμβάν ήταν που πέθανε η γιαγιά μου η Βάβω. Ήμουν εγώ εκείνος που τη φρόντιζε, την έκανα μπάνιο, της άλλαζα πάνες, την τάιζα, της μαγείρευα, την είχα σαν μικρό παιδί. Μου έλεγε “θέλω να φύγω όρθια και να μην ταλαιπωρηθώ” και εγώ της απαντούσα “γιαγιά μου, ότι και να γίνει θα είμαι εγώ εδώ και θα σε φροντίζω”. Την αγαπούσα πάρα πολύ.

Πως αντιμετώπισε τις απώλειες ο Λευτέρης Μητσόπουλος

Ζώντας αυτές τις τραγικές καταστάσεις έγινα πολύ συνειδητοποιημένος. Ήμουν σαν ένα πούπουλο στον αέρα, δεν ένιωθα κάτι. Από τη μία ήμουν στεναχωρημένος και από την άλλη τα είχα όλα τοποθετημένα στα σωστά κουτάκια, με τη σκέψη πως δεν μπορώ να κάνω κάτι για να τα αλλάξω. Οπότε, ήταν θέμα διαχείρισης από πλευράς μου, χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη.

Μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αλλά προσπάθησα να το κάνω εύκολο. Από εκεί και πέρα έγινα διαφορετικός, δεν με απασχολούν τα απλά και μίζερα πράγματα. Τίποτα δεν είναι πρόβλημα, δεν θα με νοιάξει αν θα μου πέσει το κινητό και θα σπάσει ή αν κάποιος μου γρατζουνίσει το αυτοκίνητο».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη