Το απέκτησε με την αξία της: Το πανάκριβο παλάτι της Σπυροπούλου που κοστίζει μισό εκατομμύριο ευρώ

by Εύα Ζαχαριάδη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μια σπιταρόνα που θα σας αφήσει άφωνους

Εκτός από δημοφιλής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι και μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες με την ίδια να φτιάχνει το σπίτι των ονείρων της. Ένα σπίτι που όλοι θα ζήλευαν αφού εκτός από τεράστιο είναι και μοντέρνα διακοσμημένο.

Τον τελευταίο χρόνο η παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και όπως μαρτυρούν οι κοινές φωτογραφίες τους οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας η παρουσιάστρια δημοσίευε πολλές φωτογραφίες και από το εσωτερικό της εντυπωσιακής μεζονέτας της στη Βούλα.

Το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, είναι ένα μοντέρνο και άνετο σπίτι 261 τμ, το οποίο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και ιδιωτική πισίνα και ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών, ενώ έχει μοναδική θέα τη θάλασσα.

Τη διακόσμηση του σπιτιού έχει επιμεληθεί εξ΄ ολοκλήρου η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει βάλει παντού την… προσωπική της σφραγίδα. Το λευκό και το γκρι κυριαρχούν, ενώ όπως είχε πει αρκετές φορές η παρουσιάστρια, έχει τοποθετήσει παντού καθρέφτες.

Στο σαλόνι υπάρχει ένας τεράστιος πίνακας με το πορτρέτο της, ενώ εκεί έχει στήσει και…γυμναστήριο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτογραφίες από το σπίτι της

Το απέκτησε με την αξία της: Το πανάκριβο παλάτι της Σπυροπούλου που κοστίζει μισό εκατομμύριο ευρώ

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν