Το απόλυτο κορμί του καλοκαιριού: Η Ελένη Φουρέιρα με μαγιό, η πιο εντυπωσιακή Ελληνίδα

Ελένη Φουρέιρα: Η ωραιότερη Ελληνίδα με μαγιό αυτή τη στιγμή

Ελένη Φουρέιρα: Είναι αναμφίβολα από τα πιο hot πρόσωπα της ελληνικής showbiz και αυτό μας το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Καθώς της αρέσει να πειραματίζεται αρκετά με την εξωτερική της εμφάνιση.

Μάλιστα, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media η γνωστή τραγουδίστρια μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες. Στις οποίες μοιράζει για τα καλά “εγκεφαλικά”.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να θέσει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη καθώς έκανε άλλη μια super hot εμφάνιση. Μάλιστα, δεν δίστασε να μας την αποκαλύψει.

Τι κι αν διαθέτει ΤΟ κορμί; Η Ελένη Φουρέιρα είναι γλυκατζού αλλά έχει και το δικό της μυστικό για να χάνει τα κιλά που παίρνει από τα γλυκά. Και… το μυστικό αυτό βρίσκεται στο βραδινό της γεύμα! Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πιάτα που δεν τρώει ποτέ και θα βρείτε παρακάτω…

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παίρνει τις απαραίτητες πρωτεΐνες. Και να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής στην καθημερινότητα της. Το οποίο και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr.

Το πρόγραμμα διατροφής της Ελένης Φουρέιρα

Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.

Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.

Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου. Δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».

Τρώει τα πάντα αλλά προσέχοντας πάντα την ποσότητα του φαγητού.

Καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα.

Αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ.

Τρώει γρήγορο φαγητό όταν το επιθυμεί πολύ αλλά αποφεύγει τις θερμιδογόνες τηγανιτές πατάτες.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο