Το απόλυτο παλάτι: Αυτή είναι η βίλα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη που είναι μια όαση στη Γλυφάδα

Το απόλυτο παλάτι: Η βίλα της Ναυσικάς και του Κώστα Πηλαδάκη θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της επικαιρότητας είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης. Το ζευγάρι είχε βρει τον έρωτα μεταξύ τους πριν η Ναυσικά μπει στο Survivor.

Από τότε που φόρεσε την «μπαντάνα» της όμως και άρχισε να διεκδικεί έπαθλα για την ομάδα της στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, βρέθηκαν πραγματικά στο επίκεντρο της προσοχής.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε το γεγονός ότι είναι μαζί, αλλά φροντίζουν να διατηρούν πάντα χαμηλούς τόνους δεδομένου του πιο εσωστρεφούς χαρακτήρα του επιχειρηματία.

Ακόμη και εκείνος όμως, μερικές guest εμφανίσεις στο φετινό Survivor, τις έκανε. Αναφερόμαστε στα έπαθλα επικοινωνίας, στα οποία και φρόντιζε πάντα να της δείχνει την ενεργή του παρουσία δίπλα της. Το μοντέλο, φανερά πιο εκδηλωτική, είχε πει στον αέρα του reality:

«Δεν είναι κούκλος όμως; Δυο μέτρα άντρας. Μωρό μου ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δεν θα είναι δακρύβρεχτο. Ξέρω ότι σου λείπω απεριόριστα. Ξέρω ότι είναι άδειο το σπίτι χωρίς εμένα. ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του αλλά θα γυρίσω και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμη, αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί σε αγαπάω! Σε αγαπάω, σε λατρεύω, μου λείπεις δεν καταλαβαίνεις πόσο».

Οι δυο τους μένουν μαζί σε μια υπέροχη μονοκατοικία στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Είναι πολύ αγαπημένοι και η σχέση τους φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Τα σχέδια γάμου είναι δεδομένα, με το ζευγάρι να έχει σκεφτεί ακόμη και το πρόσωπο που θα τους παντρέψει. Πάντως, η make up artist και φίλη τους, Λεάννα Μάρκογλου, που τους γνώρισε δύο περίπου χρόνια πριν, νιώθει ήδη κουμπάρα.

Το σπίτι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη που είναι το απόλυτο παλάτι

Το σπίτι τους είναι ομολογουμένως #goals από κάθε άποψη. Ευρύχωρο, φωτεινό και σύγχρονο, σίγουρα θα θέλαμε να ξυπνάμε σε έναν χώρο σαν αυτόν κάθε πρωί. Το δυνατό του σημείο είναι ο τεράστιος ηλιόλουστος κήπος, που μοιάζει ιδανικός για καλοκαιρινές σιέστες, βραδιές με φίλους και βουτιές στην πισίνα και φυσικά νόστιμα μπάρμπεκιου.

Το εσωτερικό του πληροί όλων των προϋποθέσεων που θέλει μια γυναίκα, μιας και διαθέτει άπλετο χώρο για την γκαρνταρόμπα της και φυσικά τεράστιους καθρέφτες για άψογο oufit checking πριν τη βόλτα.

Αυτό που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε είναι το πάρτι υποδοχής που της ετοίμασε, όταν επέστρεψε στην Αθήνα. Γέμισε το σπίτι τους με μπαλόνια και μαζί με όλους τους φίλους τους, την περίμεναν και της έκαναν την πιο ευχάριστη έκπληξη.

Ο καταπράσινος κήπος πράγματι δεν διαφέρει και πολύ από τα δάση του Αγίου Δομίνικου.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024