Το άβολο σκηνικό του Γιάννη Χατζηγεωργίου με την Ελένη Φουρέιρα: «Μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω»

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η συνέντευξη που μιλάει ανοιχτά για το Survivor και για την Ελένη Φουρέιρα

Μια έφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός στην εκπομπή Πρωινό Μας και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για κάποιες εμπειρίες της ζωής του.

Ο ηθοποιός ξεκινώντας τη συνέντευξη παρουσίασε το στούντιο παραγωγής του, το οποίο διατηρεί εδώ και δύο χρόνια και σχολίασε, το αν ήρθαν επαγγελματικές προτάσεις μετά την παρουσία του στο Survivor: «Χτύπησε το τηλέφωνο για κάποιες παραστάσεις που δεν προλάβαινα, γιατί είχα πολύ συγκεκριμένο χρόνο και ήρθαν και κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις που θεωρώ ότι δεν μου ταίριαζαν».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο All Star Survivor, σχολίασε πως θεωρεί ότι ο φετινός κύκλος θα έχει πιο δυναμικές συμμετοχές, με παίκτες που κέρδισαν στα περισσότερα από τα αγωνίσματα του ριάλιτι. Όσον αφορά στην παράσταση που εγκατέλειψε για να συμμετάσχει στο Survivor, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε: «Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο παιχνίδι. Αυτό επηρέασε τη δουλειά μου, γιατί αυτό δημιουργεί μια αστάθεια με αποτέλεσμα να μην σε εμπιστεύονται».

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το άβολο περιστατικό με την Ελένη Φουρέιρα

Επιπλέον ο ηθοποιός τόνισε ότι έχει κρατήσει φιλικές επαφές με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και με τον Απόστολο Ρουβά, που συμμετείχαν στο ριάλιτι, ενώ με την Μυριέλλα Κουρεντή έχουν χαθεί, γεγονός που τον στεναχωρεί, όπως ανέφερε.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στην πιο άβολη σκηνή, που ζήσει επί σκηνής. Ο ίδιος μίλησε για την παράσταση «80s The Musical» στην οποία συμμετείχε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα: «Είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πάνω στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ήμασταν αγκαλιά και γυρνάω και της λέω “Μην με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω”».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη