Το Deal που συγκίνησε: Διάλεξε τον αριθμό των γενεθλίων της φίλης του που είχε καρκίνο, είπε όχι στις 20.000€ και πήρε τις 40.000

Deal: Το επεισόδιο που έφερε δάκρυα στα μάτια

Ο Μάριος κατάφερε να κερδίσει το Deal με τον πιο απρόσδοκητο αλλά και συγκινητικό τρόπο. Διάλεξε το κουτί 16 γιατί είχε τον αριθμό γέννησης μιας φίλης του που είχε καρκίνο και βγήκε κερδισμένος.

Συγκεκριμένα αν και έβγαλε νωρίς εκτός παιχνιδιού το πολυπόθητο κουτί με τις 60.000 ευρώ όσο και τις 20.000, κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος τις 40.000, λέγοντας στη συνέχεια «όχι» στις προσφορές του τραπεζίτη που ήταν 5.700 ευρώ, 10.000 αλλά και 13.000.

Ο λόγος που ο Μάριος διάλεξε το χρυσό κουτί στο Deal

Ο παίκτης εξηγώντας στον Χρήστο Φερεντίνο, τον λόγο που αποφάσισε να ρισκάρει τόσο… είναι πως στην αρχή της πανδημίας προσπαθούσε να διασκεδάσει την όλη κατάσταση, γράφοντας διάφορα αστεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωησης, τα οποία έβλεπε μία φίλη του η Αλέξις στις ΗΠΑ, την ώρα που έκανε χημειοθεραπείες.

«Γελάω και δεν πονάω» του έγραψε, με τον Μάριο να λέει πως στις 16 είναι η μέρα που έχει τα γενέθλιά της. «Οι άνθρωποι μετράνε, η ζωή είναι μια παράσταση και στο τέλος στο χειροκρότημα θα φανεί πόσο ωραία ήταν η ζωή μας. Το 16 είναι τα γενέθλιά της, θα κρατήσω το κουτί, θα παρατήσω τις 20.000 και θα συνεχίσω το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το παιχνίδι όμως εξελίχθηκε υπέρ για τον παίκτη, καθώς στο κουτί του είχε τις 40.000 ξεσπώντας έτσι σε πανηγυρισμούς.

Κάτι παιχνίδια που παίζει η μοίρα… ποιος θα το φανταζόταν ότι στο κουτί που διάλεξε με βάση την ημερομηνία γέννησης της φίλης του θα βρισκόταν μέσα τα 40.000 ευρώ!

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη