Του στοίχισε μια ολόκληρη περιουσία: Το διαζύγιο των 40 εκατομμυρίων μεταξύ του Γιάννη Κούστα και της Γιαννικοπούλου

Γιάννης Κούστας: Οι δικαστές δεν έλαβαν υπ’ όψιν τις μαρτυρίες για εξωσυζυγικές σχέσεις της τότε συζύγου του

Έχουμε δει υποθέσεις για υποθέσεις διαζυγίων να κοστίζουν ολόκληρες περιουσίες, αλλά 40 εκατομμύρια ευρώ δεν είχαμε ξανά ακούει. Κι’ όμως είναι πραγματικότητα, με το διαζύγιο του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα να ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια.

Ήταν ανήμερα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2010, όταν ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας έκανε ερωτική εξομολόγηση στην τότε σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου αφιερώνοντάς της τους στίχους του Πάμπλο Νερούδα «Αν λίγο λίγο πάψεις πια να με αγαπάς, θα πάψω κι εγώ να σε αγαπώ… λίγο λίγο».

Τότε δεν φανταζόταν ότι 12 χρόνια μετά η έμπνευσή του αυτή θα του στοίχιζε 40.000.000 ευρώ. Ο Γιάννης Κούστας γνώρισε την πρώτη δικαστική ήττα από την πρώην σύζυγό του, καθώς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 2349/2022 ομόφωνη απόφασή του, που δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου, χαρακτήρισε αβάσιμες τις
καταγγελίες του εφοπλιστή κατά της μητέρας των δύο παιδιών του, περί «αχαριστίας» και «ανάρμοστης συζυγικής συμπεριφοράς».

Ο Γιάννης Κούστας διεκδικούσε την ανάκληση των δωρεών προς την τότε σύζυγό του, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ

Με την αγωγή του ο Γιάννης Κούστας διεκδικούσε την ανάκληση των δωρεών προς την τότε σύζυγό του, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, οι δικαστές διάβασαν μεταξύ των άλλων αποδεικτικών στοιχείων και το ποίημα που της έγραψε την ίδια χρονική περίοδο που της προσάπτει τις παραπάνω κατηγορίες, με αποτέλεσμα να μην ανακαλέσουν τις δωρεές του προς τη Σοφία Γιαννικοπούλου ούτε να την υποχρεώσουν να καταβάλει χρήματα στον πρώην σύζυγό της για ακίνητα ή μετοχές που της χάρισε!

«Ο ενάγων έγραψε ιδιοχείρως και αφιέρωσε στην εναγομένη ποίημα αγάπης για τα 20 χρόνια της κοινής τους ζωής. Η κίνησή του, επίσης, αποδεικνύει το αβάσιμο του ισχυρισμού του περί ανάρμοστης, άκρως αντισυζυγικής και προσβλητικής συμπεριφοράς της», τονίζεται, σύμφωνα με το mononews.gr, στην απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που επιδικάζει επιπλέον δικαστικά έξοδα 44.000 ευρώ, τα οποία καλείται να πληρώσει ο χαμένος της δίκης Γιάννης Κούστας.

Related posts

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ