Το δημόσιο μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά την μεταμόσχευση

Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο στέλνοντας το δικό της μήνυμα

Είναι μια μαχήτρια και ξέρει να δίνει τις δικές της μάχες ξανά και ξανά και δυστυχώς και αυτήν την φορά χρειάστηκε και πάλι να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο η αγαπημένη μας Ρεγγίνα.

Λίγες εβδομάδες μετά την μεταμόσχευση που έκανε αλλά και την επιστροφή της στο σπίτι, η Ρεγγίνα Μακέδου νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο.

Το χαμογελαστό κορίτσι με την περίσσια δύναμη απείχε για κάποιες ημέρες από τα social media, με συνέπεια να ανησυχήσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Η Ρεγγίνα Μακέδου γνωστοποίησε πως βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου μέσα από το νοσοκομείο

«Παίρνω τόσα μηνύματα, τόση αγάπη όμως μου ήταν αδύνατο να απαντήσω! Ξέρετε ότι όταν θα μπορέσω θα σας τα πω όλα! Νοσηλεύομαι ξανά στο νοσοκομείο, όταν θα βγω θα σας τα εξηγήσω όλα αναλυτικά, σας ευχαριστώ για την αγάπη, τις ευχές και τις προσευχές όλα θέλουν τον χρόνο τους και εγώ το ίδιο» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα