Το είδαμε και αυτό και μας έπεσε το σαγόνι: Ο DJ των Mad Awards έπαιζε στη σκηνή χωρίς… κονσόλα

by Τόνια Τζαφέρη

Mad Awards: Το στιγμιοτυπο που συζυτηθηκε

Πολλά ήταν τα απρόοπτα που συνέβησαν εχθές στα μουσικά βραβεία MAD, όπου έκτος από καλές και εντυπωσιακές στιγμές, υπήρξαν και οι πιο ατυχές..

Έκανε σόου με «αόρατη» κονσόλα ο DJ Valentino στη σκηνή των βραβείων του MAD.

Το είδαμε και αυτό και μας έπεσε το σαγόνι: Ο DJ των Mad Awards έπαιζε στη σκηνή χωρίς… κονσόλα

Τα φετινά βραβεία του MAD σημαδεύτηκαν από διάφορα ευτράπελα, περίεργα και φυσικά ένταση. Αυτό που θα θυμούνται όλοι από το event του 2022 θα είναι το επεισόδιο ανάμεσα στους τράπερ.

Τα σχόλια για τον dj χωρις κονσολα στα Mad Awards

Στο κλειστό του Tae Kwon Do, ωστόσο, συζητήθηκαν πολλά γύρω από την διοργάνωση. Viral έγινε ο γνωστός DJ Valentino, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς κονσόλα, αλλά πατώντας… αόρατα κουμπιά και κάνοντας σκρατς στον αέρα, πάνω σε μια απλή επιφάνεια.

Μπορεί το συγκεκριμένο πλάνο να ήταν προστατευμένο τηλεοπτικά και όταν προβληθεί η εκδήλωση να φαίνεται πως ο DJ κάνει τα δικά του στα decks, ωστόσο το 2022 τίποτα δεν μένει «κρυφό» από τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι αρκετοί θεατές των βραβείων απαθανάτισαν τον Valentino να παίζει μουσική στον αέρα και τα σχόλια έδωσαν και πήραν.  «Καλά, η μουσική που έπαιξε ο Valentino δεν υπάρχει. Όπως και η κονσόλα του», ήταν ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια που έγιναν στα social media.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το playback είναι μια πάγια τακτική στα βραβεία MAD, η οποία τα τελευταία χρόνια σχολιάζεται όλο και περισσότερο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo