Το είπε χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του: Η απάντηση του Πλούταρχου για την Πάολα που άφησε την ρεπόρτερ άφωνη

Πάολα: «Έσπασε» τη σιωπή του ο Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε για τα σχόλια σε βάρος της Πάολα μπροστά στη κάμερα του Open. Λίγο μετά τη τραγωδία στα Τέμπη ξέσπασε σούσουρο σχετικά με την εμφάνιση της Πάολα λίγο μετά το δυστύχημα. Ο τραγουδιστής απάντησε με λίγα λόγια για αυτή την εμφάνιση.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, από τον οποίο ζητήθηκε να πάρει θέση για τα όσα ακούστηκαν για την Πάολα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ωστόσο, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτό και απάντησε με αυστηρό ύφος: «Να σου πω κάτι; Να σας τα πω όλα; Μην ασχολείστε με ασήμαντα θέματα, ο κόσμος είναι εξοργισμένος.
Το αστείο από τον θυμό απέχει απειροελάχιστα κι ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του. Ξέρω ότι κάνετε την δουλειά σας…».

Η Πάολα αποφάσισε να εμφανιστεί κανονικά το περασμένο Σάββατο στη σκηνή, τέσσερις ημέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη – σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο – τονίζοντας πως θα δωρίσει την αμοιβή της στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η δωρεά της Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισα δεν έχει γίνει ακόμα

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γρηγόρης Βλαχάκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια δεν έχει επικοινωνήσει με το νοσοκομείο, σχετικά με τη δωρεά της.

«Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας η Πάολα αλλά ούτε κάποιος από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και τις δωρεές από ανθρώπους της περιοχής.

Είναι άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της εστίασης, ξενοδόχοι αλλά και εφοπλιστές από άλλες περιοχές.
Οι δωρεές αυτές είναι το κύμα συμπαράστασης προς το νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου προς τους πολίτες που στηρίζουν το έργο μας» ανέφερε η ανακοίνωση του Βλαχάκη.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη