Το έκανε μόνο για την Μάγδα Φύσσα: Η Κλέλια Ρένεση μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της

by Newsroom i-diakopes.gr
Το έκανε μόνο για την Μάγδα Φύσσα: Η Κλέλια Ρένεση μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της

Κλέλια Ρένεση: Μας δείχνει την μικρή της κόρη και είναι για καλό σκοπό

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση πάει παντού μαζί με την μικρή της κόρη, Κοραλία και είναι αχώριστες. Ωστόσο η ηθοποιός κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα την προσωπική της ζωή αλλά και την 3,5χρονών κορούλα της. Πρόσφατα όμως έκανε μια εξαίρεση για έναν πολυ καλό λόγο.

Η Κλέλια Ρένεση θέλησε να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της στους διαδικτυακούς της φίλους. Το έκανε μόνο για τη Μάγδα Φύσσα, όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η Κλέλια Ρένεση και η μικρή Κοραλία βρέθηκαν σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», που διοργανώθηκε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Εκεί συνάντησαν τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα και η αγκαλιά τους καταγράφηκε σε μία τρυφερή φωτογραφία. Όπως έγραψε η Κλέλια Ρένεση «Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται».

Η φωτογραφίες της μικρής Κοραλίας ανάμεσα στη μητέρα της και τη Μάγδα Φύσσα ήταν οι πρώτες από τις πολλές που μοιράστηκε σε ένα άλμπουμ η ηθοποιός. Η ίδια μαζί με τις φωτογραφίες μοιράστηκε και μερικά λόγια για την εκδήλωση στην οποία έδωσε το «παρών», τη Μάγδα Φύσσα κι όσα εκπροσωπεί ο σύλλογος πολιτισμού, αλλά και για την επιλογή της να δείξει το πρόσωπο της κόρης της.

Το έκανε μόνο για την Μάγδα Φύσσα: Η Κλέλια Ρένεση μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της

Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση προς τιμήν της Μάγδας Φύσσα

«Η Μάγδα Φύσσα και ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή και αγάπη!», έγραψε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

«Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Και χαίρομαι που είμαι μέρος της! Και το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης και να βλέπει τ’ αληθινά τα μάτια», σημείωσε η ηθοποιός. Η Κλέλια Ρένεση δεν θα μπορούσε να βρεθεί εκεί χωρίς την κόρη της. «Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ τη χαρά και την ομάδα», εξήγησε.

«Μόνο για τη Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Κι ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται», σημείωσε η Κλέλια Ρένεση.

«Ευχαριστώ τον φίλο μου Λεωνίδα Proxima Estacion Esperanza για τις υπέροχες φωτό!», κατέληξε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.