Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Ποζάρει πιο χαμογελαστή και ανανεωμένη από ποτέ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έχει αφήσει πίσω της την τραυματική εμπειρία

Την ζωή της προσπαθεί να συνεχίσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και ομολογουμένως την βλέπουμε πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ.

Στα χέρια του makeup artist Δημήτρη Δημητρούλη αφέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που παραμένει πανέμορφη και λαμπερή, παρά τα σημάδια που της άφησε το βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα.

Το αποτέλεσμα δείχνει τη δύναμη του μακιγιάζ, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και μια γυναίκα με έντονα σημάδια από τα εγκαύματα, όπως αυτά που φέρει, ακόμα, εκείνη.

Η Ιωάννα επένδυσε μάλιστα σε ένα τολμηρό smokey eye, προτιμώντας ωστόσο nude αποχρώσεις, για τα υπόλοιπα στοιχεία του λουκ, που χαμηλώνουν τους τόνους.

Το μακιγιάζ της Ιωάννας Παλιοσπύρου που εντυπωσίασε

Στο τέλος, πόζαρε με ένα αστραφτερό φόρεμα με στρας, σε nude χρώμα, δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της και το λαμπερό χαμόγελό της. Πρόκειται για το styling που επέλεξε για τη βραδιά της απονομής των Mad Music Video Awards, πριν από έναν μήνα.

“Και το τελικό αποτέλεσμα! Από τα χέρια του αγαπημένου μου make up artist”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα πριν από λίγες μέρες ανάρτησε φωτογραφίες όπου δείχνει βήμα-βήμα την εντυπωσιακή αλλαγή της.

Όπως έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη λεζάντα που συνόδευσε τις σχετικές φωτογραφίες:

Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει.(!!!)
και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή.
Ε αυτό ήταν .. τον ΛΑΤΡΕΨΑ
@dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος

Η προετοιμασία της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την μεγάλη βραδιά

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη