Το καλλίγραμμο σώμα της Μπέττυς Μαγγίρα μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό: Οι εικόνες από τις διακοπές της με το μαύρο μπικίνι

Μπέττυ Μαγγίρα: Απολαμβάνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την απαιτητική σεζόν που είχε, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μάλιστα δεν παραλείπει να μοιραστεί στιγμιότυπα και μάλιστα άκρως εντυπωσιακά από την παραλία που βρίσκεται.

Η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει την εκπομπή στο OPEN “Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα”, αλλά προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές της, φορώντας το μαγιό της και δείχνοντας το αψεγάδιαστο κορμί που διαθέτει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μπέττυ Μαγγίρα με το μαύρο μπικίνι της

Η παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ, με αποτέλεσμα να τραβάει όλα τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Όταν, μάλιστα, ποζάρει με μαγιό, σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα περισσότερο.

Έτσι, πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε τους γυμνασμένους ώμους της και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Αν και μητέρα δύο παιδιών, της Αντριάνας και της Καλλινίκης Μάζη, οι αναλογίες του σώματός της πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024