Το «καρφί» του Γιώργου Τσαλίκη στην Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση της παρουσιάστριας

Γιώργος Τσαλίκης: Το «καρφί» του στην Κατερίνα Καινούργιου

Τον Γιώργο Τσαλίκη επισκέφθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Κεραμίδας προκειμένου να μάθουν αν ισχύει πως ο ΣΚΑΪ έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας μαζί του προκειμένου να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους και να αναλάβει μια θέση στην κριτική επιτροπή του Masked Singer.

Ο τραγουδιστής μιλώντας λοιπόν στην κάμερα της Super Κατερίνα αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ ενώ έριξε και τα καρφιά του στην Κατερίνα Καινούργιου για τη στήριξη που έχει δείξει στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Τα σχόλια του Γιώργου Τσαλίκη στην Κατερίνα Καινούργια

«Επειδή δε φοράω μάσκα, θα σου πω ότι εγώ μιλάω μόνο όταν είναι κάτι επίσημο και είναι επιβεβαιωμένο. Εμένα μου αρέσει πάντοτε ο τρόπος να είναι σωστός. Περισσότερο με χαλάει ο τρόπος να είναι κακός. Αν ο τρόπος φτιάξει όλα μπορούν να γίνουν, αν φτιάξει ο τρόπος. Ελπίζω όταν παίξετε αυτό το θέμα να μη στέλνει πάλι η Κατερίνα φιλιά στον Γκουντάρα. Είναι φίλοι, το καταλαβαίνω αλλά όταν παίζεις δηλώσεις μου σε μια εκπομπή την οποία έχω στηρίξει… Ξέρουμε τους φίλους σου, δε χρειάζεται όταν παίζεις δηλώσεις μου να στέλνεις φιλιά στον Γκουντάρα. Δηλαδή εντάξει, φτάνει. Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Γκουνταράκο μου, φιλιά» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Εντάξει, δεν ξαναστέλνω φιλιά στον Γκουντάρα… Εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο και όσες φορές του έχουμε ζητήσει να έρθει πραγματικά ήταν εδώ και με έχει στηρίξει και σε κάτι άλλο που δεν το ξεχνώ. Είχε γίνει ένα θεματάκι κάπου, όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ο Γιώργος είχε μπει μπροστά και είχε λυθεί. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό, σημαίνει ότι είναι σωστός άνθρωπος.

Τώρα, τον βλέπω λίγο πιο διαλλακτικό. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είχε άδικο ο Γιώργος στον τρόπο προσέγγισης. Και δίκιο είχε έτσι όπως του φέρθηκαν και τον είχα στηρίξει πολύ. Απλά, επειδή ήξερα – και μπροστά στον Γρηγόρη Γκουντάρα τον είχα στηρίξει – ο Γρηγόρης δεν είχε σχέση, δεν φταίει που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να δώσει την εκπομπή σε εκείνον. Είμαι σίγουρη ότι και ο Γιώργος αν κάτσει να το σκεφτεί το ίδιο θα πει…»είπε.

Related posts

«Η Θεοδώρα Βουτσά με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα»: Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω! Δεν έχω παιδάκια, προσπαθώ και δεν μπορώ»: Έξαλλη στον αέρα η Καινούργιου με τον Βαλάντη

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να παντρευτώ έναν άντρα σαν τον Νίκο Κοκλώνη»

Γιώργος Τσαλίκης: Οι σπουδές στην ιατρική, ο γάμος, το θαύμα του γιου του, το εξοχικό στην Αρκαδία και η φιλανθρωπική δράση

Κατερίνα Καινούργιου σε Νίκο Κοκλώνη: «Έναν άντρα σαν εσένα θέλω να παντρευτώ»

Κατερίνα Καινούργιου: Ο ένας πιο όμορφος από τον άλλον – 6 γοητευτικοί Έλληνες που είχαν σχέση με την παρουσιάστρια

Κατερίνα Καινούργιου: Η καινούρια αρχή στη ζωή της, η μαγική θέα, το τεράστιο μπαλκόνι και η ιδιοκτησία της οικογένειας Παπακαλιάτη

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τσακωμός με το δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς από την Πάτρα στον αέρα της εκπομπής

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Πάνου Σόμπολου: «Την έσυρε στο μπάνιο και την τεμάχισε, την έβλεπα στο νεκροτομείο…»