Το μεγάλο come-back: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Το μεγάλο come-back: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο ηθοποιός επανέρχεται στη μικρή οθόνη

Με διπλό ρόλο επανέρχεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται να διαδραματίζει διπλό ρόλο στη δημόσια τηλεόραση, αφού μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα αναλάβει και την παρουσίαση μίας έκτακτης μουσικής εκπομπής, κάτι που για πολλά χρόνια έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά.

Μετά από χρόνια απουσίας σε παραγωγή μυθοπλασίας φέτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ που δικαιολογημένα έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και μάλιστα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού παρακολουθεί τα επεισόδια και μέσα από τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX.

Ωστόσο η συνεργασία του με τη δημόσια τηλεόραση θα είναι σε διπλό ρόλο, σε κάτι που γνωρίζει πολύ καλά, αφού θα αναλάβει και την παρουσίαση μίας μουσικής εκπομπής. Να θυμίσουμε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκίνησε να παρουσιάζει το 2004 στη ΝΕΤ την εκπομπή «Στην υγειά μας» όπου παρέμεινε για 9 σεζόν, αλλά μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, το 2013, συνέχισε την εκπομπή στον ALPHA για 4 σεζόν και αμέσως μετά στον ΣΚΑΪ για άλλες 4 σεζόν με την εκπομπή να ρίχνει τίτλους τέλους τη σεζόν 2020-21.

Το μεγάλο come-back: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Ποια θα είναι η εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Η αγάπη του για τη μουσική, αλλά και η… ταύτιση που έχει σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με μουσικές εκπομπές, στάθηκε η αφορμή στη διοίκηση της ΕΡΤ να σκεφτεί πως είναι το ιδανικό πρόσωπο για να παρουσιάσει εορταστική εκπομπή. Έτσι λοιπόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα είναι ο οικοδεσπότης της εκπομπής που θα βγει στον αέρα τις ερχόμενες γιορτές, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από την ΕΡΤ1.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το concept, αλλά σίγουρα καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου θα είναι γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως και πρόσωπα της δημόσιας τηλεόρασης ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουν να περάσουν στο στούντιο καλά… και οι τηλεθεατές καλύτερα.

Ίσως μάλιστα η επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου με ένα εορταστικό «Στην υγειά μας» στην ΕΡΤ όπου βγήκε για πρώτη φορά, να προϊδεάζει την επιστροφή της μουσικής εκπομπής με οικοδεσπότη το γνωστό ηθοποιό σε πιο… μόνιμη παρουσία στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Προτεινόμενα