To μεγάλο κρητικό γλέντι του Σασμού λίγο πριν ντυθεί γαμπρός ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης

Ορφέας Αυγουστίδης: Το Κρητικό γλέντι λίγο πριν ντυθεί γαμπρός

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής από την ελληνική σειρά Σασμος, παντρεύτηκε εχθές την εκλεκτή της καρδιάς του και προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έκανε ένα κρητικό γλέντι που θα έχει να το θυμάται…

Η Μαρία Τζομπανάκη έσυρε τον χορό και όλοι οι ηθοποιοί της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, την ακολούθησαν. 

Τα γυρίσματα του Σασμού για την πρώτη του τηλεοπτική χρονιά ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες και οι ηθοποιοί, το σκηνοθετικό team αλλά και η παραγωγή, έστησαν ένα τρικούβερτο κρητικό γλέντι για να γιορτάσουν την μεγάλη τους επιτυχία. Η Μαρία Τζομπανάκη οδήγησε τον χορό με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη λίγο πριν ντυθεί γαμπρός χθες το απόγευμα να ακολουθεί τα βήματά της, όπως και όλοι οι ηθοποιοί της πιο εμπορικής τηλεοπτικής σειράς για την φετινή σεζόν.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και οι ηθοποιοί του Σασμού έχουν αγαπήσει την Κρήτη, σαν δική τους πατρίδα.

Άλλωστε και οι κρητικοί τους έχουν δείξει πολλές φορές στα εξωτερικά γυρίσματα στο Ρέθυμνο και τα Χανιά, την αγάπη τους. Και έτσι αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρώτη χρονιά της σειράς, σε ένα κρητικό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, τον «Ομαλό» με πολλή μουσική, χορό και φυσικά τσικουδιές και μαντινάδες. Οι ηθοποιοί που έχουν κρητική καταγωγή όπως η Μαρία Τζομπανάκη και ο Μιχάλης Αεράκης (ο οποίος υποδύεται τον παπά) ηγήθηκαν του χορού, με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Δημήτρη Λάλο, την Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, την Ευγενία Σαμαρά και όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς να ακολουθούν, όπως βλέπετε και στο video που ανέβασε καλεσμένος.

Αυτό το γλέντι έγινε μάλιστα δύο μέρες πριν τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη με την Γεωργία Κρασσά και την βάφτιση του γιου τους Αχιλλέα – Κωνσταντίνου, που έγινε χθές στο Κορωπί. Περίσσεψαν όπως ήταν φυσικό οι μαντινάδες που ήταν αφιερωμένες σε εκείνον.

Η σειρά ολοκληρώνει τα γυρίσματα στις 20 Ιουνίου με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Εκείνη την εβδομάδα θα έχουμε και το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη