«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Η «Λόρα» είναι πλέον 58 ετών, έχει εντυπωσιακή και ζει μακριά από τη δημοσιότητα

«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Η μικρή πρωταγωνίστρια είναι πλέον 58 ετών

Μακριά από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τις πλαστικές επεμβάσεις και τα botox, ζει η «Λόρνα» από τη σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», σ’ ένα σπίτι στο βουνό.

Όπως υπογράμμισε η 58χρονη στο αμερικανικό περιοδικό «People», δεν έχει μετανιώσει που εγκατέλειψε την ψεύτικη λάμψη των «αστεριών» του Χόλιγουντ, προκειμένου να ζήσει κάτω από τη φυσική λάμψη του έναστρου ουρανού στα όρη Κάτσκιλ της Νέας Υόρκης, μαζί με τον 64χρονο σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ.

Το ζευγάρι Μετακόμισε σε αγρόκτημα 56 στρεμμάτων, με ένα μικρό και λιτό σπίτι, που αγόρασαν το 2018, μόλις για 94.000 ευρώ.

Όπως επεσήμανε η Μελίσα Γκίλμπερτ «είναι κάτι το καινούργιο για εμένα, χωρίς βαφή μαλλιών, fillers, εμφυτεύματα ή botox. Απλά φροντίζω τον εαυτό μου και πραγματικά απολαμβάνω το γεγονός ότι γερνάω λόγω αυτού».

Αποκάλυψε ότι ύστερα από χρόνια άρχισε ξανά να απολαμβάνει την απλή ζωή, όπως την απολάμβανε ο χαρακτήρας της μικρής Λόρα στη σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», η οποία παιζόταν από το 1974 έως το 1983.

«Οι ζωές μας είναι απλές τώρα και υπάρχει μια γλυκύτητα σε αυτή την απλότητα. Και με αυτή την απλότητα έρχεται μια πραγματική αγάπη για την ηρεμία» σημείωσε.

Η Μελίσα Γκίλμπερτ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Μελίσα Γκίλμπερτ περνάει την ημέρα της φροντίζοντας το κοτέτσι της, καλλιεργώντας τις δικές της φράουλες ή δημιουργώντας συνθέσεις από λουλούδια, μαζί με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2013, ενώ λατρεύει να παίζει με τον σκύλο τους και συχνά την επισκέπτονται οι δύο γιοι της από προηγούμενους γάμους.

Related posts

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν

Πιάνουν τόπο οι προσευχές: Ευχάριστα νέα σήμερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Και όμως είναι αλήθεια: Αποθέωση την Ελένη Τσολάκη ο δισεκατομμuριούχος Έλον Μασκ