Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά: Με τι ασχολούνται τα παιδιά του Παύλου Ορκόπουλου από τους «Παγιδευμένους»

Παύλος Ορκόπουλος: Αυτή τη δουλειά κάνουν τα παιδιά του ηθοποιού

Την φετινή σεζόν ο Παύλος Ορκόπουλος συμμετέχει στη νέα σειρά «Παγιδευμένοι». Ο έμπειρος ηθοποιός έχει δημιουργήσει, ένα άκρως… καλλιτεχνικό σπίτι, αν κρίνουμε από το με τι ασχολούνται άπαντες στην οικογένειά του.

Κι αν η σύζυγός του, Νίκη Χαντζίδου, με την οποία είναι ερωτευμένοι τα μέγιστα εδώ και 44 χρόνια, είναι επίσης ηθοποιός και το γνωρίζαμε, τότε οφείλουμε να τονίσουμε, ότι «καλλιτεχνική φλέβα» έχουν και τα παιδιά τους, με την κόρη του να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ το γιο του έχει κερδίσει η σκηνοθεσία.

«Ο γιος μου έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, ενώ η κόρη μου αυτή την περίοδο ασχολείται κυρίως με τους δύο γιους της. Το πώς θα πορευτούν αυτά τα παιδιά στον χώρο που επέλεξαν είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους νέους, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Και τα δύο, μοιραία, ήρθαν σε επαφή με το αντικείμενο, αλλά έχουν τα δικά τους θέλω. Δεν θα προσπαθούσα ποτέ να τα επηρεάσω», είχε πει ο ηθοποιός στο Τηλέραμα.

Παγιδευμένοι: Ο ρόλος του στη σειρά

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να βιώνει τρελή επιτυχία όμως οι τελευταίοι μήνες μόνο εύκολοι δεν ήταν για τον ίδιο! Κι αυτό γιατί τον περασμένο Μάρτιο έχασε τον αδελφό του, μετά από μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής ιστοσελίδας της Κορινθίας, από όπου και κατάγεται ο ηθοποιός, ο αδελφός του Γιάννη έδινε μάχη για 25 μέρες με τον ιο και τελικά δεν τα κατάφερε! Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε πως ήταν ανεμβολίαστος ενώ γενικά η οικογένειά του ήταν κατά των εμβολίων!

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι