Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: Ποια είναι η μητέρα της όμορφης συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού

by Αντώνης Βαλμάς

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια είναι η μητέρα της συντρόφου του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως έχει γίνει γνωστό τς τελευταίες ημέρες, διατηρεί εδώ και κάποιους μήνες σχέση με την κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο του επιχειρείν, Αλεξάνδρα Νίκα. Παρ΄όλα αυτά κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση.

Αλεξάνδρα Νίκα: Η εντυπωσιακή μητέρα της

Η εντυπωσιακή νεαρή έχει μια ακόμα πιο εντυπωσιακή μητέρα της την Μιράντα Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών.

Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δεμένες. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε κοσμικές τους εμφανίσεις.

Η Μιράντα Πατέρα είναι μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη, και κινείται στους κοσμικούς κύκλους.

Με τον πατέρα της Αλεξάνδρας παντρεύτηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και την Νταίζη. Εκείνη την εποχή έκαναν αίσθηση στους κοσμικούς κύκλους ως ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά νέα ζευγάρια των Αθηνών ωστόσο, αποφάσισαν μετά από αρκετά χρόνια γάμου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ποια είναι η μητέρα της Αλεξάνδρας Νίκα

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: Ποια είναι η μητέρα της όμορφης συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: Ποια είναι η μητέρα της όμορφης συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού

Αλεξάνδρα Νίκα: Ο έρωτας της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ερωτεύτηκε τον Αργυρό. Οι δυο τους είναι πολύ προσεχτικοί και δεν δίνουν δικαιώματα για τη σχέση τους.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε έπειτα από το πρόσφατο ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία. Μπορεί να μην ανέβασαν κοινές φωτογραφίες αλλά βρέθηκαν μαζί στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή αλλά φαίνεται πως η σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα έχει μέλλον. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στον Antenna, το ζευγάρι είναι μαζί τρεις μήνες.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo