Το μήνυμα στήριξης του Σάκη Τανιμανίδη στην Χριστίνα Μπόμπα μετά τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε θέση στα σχόλια που δέχτηκε η γυναίκα του Χριστίνα

Δυστυχώς αυτά έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… κρίνου, επιβάλλουν και ανίδεοι χρήστες ξεκινούν να σκορπούν μίσος και τοξικότητα…

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι αναρτήσεις που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της Κυριακής 29/5, η οποία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάποια από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της ως μητέρα.

Όλα ξεκίνησαν από το ταξίδι της γνωστής influencer στο Μιλάνο, όπου η ίδια, όπως πάντα μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τα ρούχα τα οποία επέλεξε για τις εμφανίσεις της η Χριστίνα Μπόμπα, με την ίδια να αναρωτιέται αν ζούμε στο 2022.

Τι ακριβώς συνέβη με την Χριστίνα Μπόμπα και τι είπε ο Σάκης Τανιμανίδης

Αρκετοί ήταν όμως και εκείνοι που θέλησαν να στηρίξουν τη Χριστίνα Μπόμπα, στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό τους μήνυμα μέσα από τα social media, μεταξύ αυτών και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει δημόσια την αγαπημένη του, για αυτό το απόγευμα της Δευτέρας 30/5 αναδημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες της και τη συνόδευσε γράφοντας: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια». «Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες. Να κάνεις ότι θέλεις, να φοράς ότι γουστάρεις, να πηγαίνει όπου θέλει και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτός ξέρει καλύτερα», τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο