Το μοντέρνο σπίτι και η όμορφη οικογένεια: Το σπίτι της Ναταλίας Δραγούμη – Το σχεδίασε ο αρχιτέκτονας σύζυγός της

Ναταλία Δραγούμη: Το υπέροχο σπίτι της ηθοποιού

Η Ναταλία Δραγούμη έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και ζει στα Βόρεια προάστια με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς και τα 2 τους παιδιά. Η 49χρονη είχε ανοίξει για πρώτη φορά το σπίτι της στο Μαρούσι και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη δημιουργία του. Πρόκειται για ένα σπίτι που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας σύζυγός της, Έντι Ρόμπερτς με σεβασμό στο περιβάλλον.

Μια ματιά στο παρακάτω video αρκεί για να διαπιστώσεις πως δεν θυμίζει σε τίποτα τα διαμερίσματα που δεσπόζουν στο κέντρο της Αθήνας.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι σε λιτές γραμμές και γήινους τόνους με το καφέ, το μπεζ και το ξύλο να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

«Είναι σπίτι αρχιτεκτονικό, φτιαγμένο από τον άνδρα μου. Είναι αρχιτέκτονας και έχει μια ματιά μοντέρνα αλλά πάντα σέβεται το περιβάλλον. Το ωραίο είναι ότι είσαι στην Αττική και μπορείς να δουλεύεις κανονικά. Τα παιδιά σου να κάνουν διακοπές και εσύ να δουλεύεις», τόνισε η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Το αγαπημένο μου μέρος είναι η υπαίθρια κουζίνα και το υπαίθριο μπάνιο, από το οποίο μπορείς να βλέπεις τη φύση και τον ουρανό ενώ κάνεις ντους».

Ναταλία Δραγούμη: O έρωτας και η οικογένειας με τον Έντι Ρόμπερτς

Η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύζυγός της μετρούν 20 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά (την 19χρονη Κλειώ και τον 15χρονο Φίλιππο).

Η ηθοποιός έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως εκείνη και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν μέσα σε ένα χρόνο σχέσης: «Είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα. Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Eddie. Η πρώτη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου ήταν με τατουάζ. Εγώ ήμουν στην Ελβετία και εκείνος στην Αθήνα και μου είπε όταν γυρίσω θέλει να κάνουμε ο ένας το όνομα του άλλου τατουάζ ας πούμε κάτι σαν γάμο μεταξύ μας. Απάντησα φυσικά “ναι”! Αν και εγώ δεν είχα ποτέ τον καημό να με δω ντυμένη νυφούλα, ωστόσο, την κόρη μου θα ήθελα να τη δω».

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί