Το νέο επιχειρηματικό βήμα των Ήβη Αδάμου και Μιχάλη Κουϊνέλη: Μετακόμισαν στην επαρχία

Ήβη Αδάμου: Μετακόμισαν στην επαρχία με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ήβη Αδάμου. Ο Νίκος Μουτσινάς επεφύλασσε μια έκπληξη στην τραγουδίστρια ενώ όσο εκείνη καθόταν στην πολυθρόνα της, μέσω skype εμφανίστηκε ο σύντροφός της και δημοφιλής καλλιτέχνης, Μιχάλης Κουινέλης.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε και τη νέα επιχειρηματική της δραστηριότητα, καθώς όπως είπε άνοιξε κατάστημα με γλυκά στην Αλεξανδρούπολη, όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια με τον Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους.

«Αυτό ήταν ένα όνειρο που είχα εδώ και 6-7 χρόνια. Ο Μιχάλης δραστηριοποιείται εκεί ήδη, έχει ένα μπαρ, εγώ κάνω ένα μαγαζί με μοναδικά γλυκά. Θα μπαίνεις σε ένα παραμύθι και θα τρως γλυκά», είπε η τραγουδίστρια.

«Πάντα έμενα εδώ, κατέβαινα για κάποιες δουλειές και γυρνούσα ξανά. Με την καραντίνα έχω την ευτυχία η Ήβη να μένει εδώ στην Αλεξανδρούπολη και η μικρή μας έχει ξεκινήσει εδώ τις δραστηριότητες. Η Ήβη μένει εδώ και πετάγεται για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Ήβη έχει ξεκινήσει μια επιχειρηματική δραστηριότητα εδώ και εγώ την επιβλέπω», πρόσθεσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Το νέο επιχειρηματικό βήμα των Ήβη Αδάμου και Μιχάλη Κουϊνέλη: Μετακόμισαν στην επαρχία

Η συνέντευξη της Ήβης Αδάμου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo