Το νέο μοντέλο του οίκου Gucci είναι ένα υπέροχο κορίτσι με σύνδρομο Down

by Τόνια Τζαφέρη

Μοντέλο με σύνδρομο down: Το πρώτο μοντέλο του οίκου Gucci

Μοντέλο με σύνδρομο down: Ήταν καιρός να αποκτήσουν ευκαιρίες, όλο και περισσότερα άτομα με ιδιαιτερότητες. Και ένας ισχυρός οίκος μόδας δίνει το παράδειγμα.

Μία ολοκαίνουργια καμπάνια του οίκου μόδας Gucci, έρχεται για να δώσει την πιο στιλάτη «γροθιά» σε όλα τα μέχρι τώρα στερεότυπα. Το μοντέλο που πρωταγωνιστεί ονομάζεται Ellie Goldstein. Είναι πανέμορφη, ξεχωριστή και το πιο γνωστό μοντέλο με σύνδρομο Down στον κόσμο.

Μοντέλο με σύνδρομο down: Το πρώτο μοντέλο του οίκου Gucci

Το χαμόγελο και η αυθεντικότητα της Ellie, όπως φαίνεται, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Ενώ με την φωτογένειά της σπάει όλα τα ταμπού που υπήρχαν μέχρι σήμερα για την γυναικεία ομορφιά.

Το νέο μοντέλο του οίκου Gucci είναι ένα πανέμορφο κορίτσι με σύνδρομο Down!

Η συνεργασία προέκυψε ως αποτέλεσμα ενός Instagram project. Tου Photo Vogue Festival, πάνω στο οποίο δουλεύει η Gucci Beauty μαζί με την Ιταλική Vogue. Το συγκεκριμένο project ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019 για να δημιουργήσει χώρο για διαλόγους και αλληλεπιδράσεις στον τομέα της φωτογραφίας. Kαι με την πεποίθηση ότι οι εικόνες δεν αποπνέουν μόνο αισθητική. Aλλά έχουν επίσης κοινωνική έκφραση και πολιτική αναγκαιότητα.

Μοντέλο με σύνδρομο down: Το πρώτο μοντέλο του οίκου Gucci

Το αποτέλεσμα του εν λόγω εγχειρήματος φαίνεται τώρα στη νέα καμπάνια Gucci Beauty για τη «Mascara L’ Obscur». «Σχεδίασα την L’ Obscur mascara για ένα αυθεντικό πρόσωπο που χρησιμοποιεί το μακιγιάζ. Gια να διηγηθεί την ιστορία της ελευθερίας του, κατά κάποιον τρόπο», δηλώνει ο Creative Director του Οίκου Gucci. Alessandro Michele.

Μοντέλο με σύνδρομο down: Το πρώτο μοντέλο του οίκου Gucci

Tα σχόλια των χρηστών του Instagram είναι απολύτως θετικά: «Θέλουμε κι άλλες τέτοιες καμπάνιες». «Eίναι πανέμορφο», «το λατρεύουμε». Pράγμα που οδήγησε την Goldstein να συνάψει σύμβαση με μια ειδική εταιρεία ταλέντων. Pου έχει δεσμευτεί να προωθήσει άτομα που μέχρι στιγμής έχουν αποκλειστεί από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Δείτε το υπέροχο βίντεο τις δηλώσεις του μοντέλου με σύνδρομο Down

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo