Το ντοκουμέντο με τις πρώτες τοξικολογικές της άτυχης Τζωρτζίνας: Λείπει το πιο σημαντικό στοιχείο από την υπόθεση της Πάτρας

9χρονη Τζωρτζίνα: Λείπουν αποδεικτικά στις εξετάσεις της

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας και τις αρχές να ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα στοιχεία, χωρίς ωστόσο να έχει βγει κάποιο συμπέρασμα ακόμη.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας που είχαν ζητηθεί για την εύρεση της κεταμίνης.

Πρόκειται για τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν μετά την πρώτη ανακοπή που έπαθε το άτυχο κοριτσάκι από την Πάτρα, για το θάνατο του οποίου είναι προφυλακισμένη η μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μετά την πρώτη εκείνη ανακοπή, το παιδάκι είχε επανέλθει στη ζωή μετά τις υπερπροσπάθειες των γιατρών αλλά δυστυχώς, η επόμενη ανακοπή που έπαθε (λόγω της κεταμίνης) της πήρε τελικά τη ζωή.

Τι αποκάλυψαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ενώ οι τωρινές εξετάσεις που έγιναν μετά το θάνατο του παιδιού έδειξαν ότι πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, την πρώτη φορά που είχε πάθει ανακοπή (και τότε επέζησε) δεν της είχαν γίνει εξετάσεις για την ουσία αυτή, την κεταμίνη δηλαδή, αλλά για άλλες ουσίες.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, η συγκεκριμένη εξέταση μετά την πρώτη ανακοπή που έπαθε το 9χρονο παιδί, δεν έγινε στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ένα μικρότερων δυνατοτήτων τοξικολογικό εργαστήριο…

Στο έγγραφο φαίνεται ότι οι επιστήμονες αναζήτησαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας άλλες ουσίες αλλά όχι κεταμίνη

Κατά συνέπεια βέβαια, αφού η ουσία δεν αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε…

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οποιοσδήποτε λοιπόν είδε αυτό το χαρτί, θα μπορούσε εύκολα να συμπεράνει ότι την κεταμίνη δεν την αναζητούν στις τοξικολογικές και άρα δε θα βρεθεί αν την χρησιμοποιήσει στο μέλλον…

Πάντως, σε ερώτηση στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο αν υπάρχουν δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από εκείνη την περίοδο, προκειμένου να επανεξεταστούν, το νοσοκομείο απάντησε αρνητικά…

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη και τα όσα είπε στο MEGA, ένα πρόσωπο κλειδί αναμένεται να φωνάξει για κατάθεση η πλευρά Δασκαλάκη.

Related posts

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με 300.000 ευρώ πωλείται το σπίτι που έμενε με τον Μάνο Δασκαλάκη στην Πάτρα

Στοιχείο κλειδί «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου: Την πρόδωσε μια λεπτομέρεια που δεν υπολόγισε καλά

Κουμπάρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δε δολοφόνησε η Ρούλα τα 3 παιδιά. Ο Θεός ζήλεψε τη Μαλένα και τη πήρε κοντά του»

Έχει προχωρήσει στην ζωή του ο Μάνος Δασκαλάκης: Σε νέα σχέση μετά την Ρούλα Πισπιρίγκου – Αυτή είναι σύντροφός του

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μακριά η Ρούλα Πισπιρίγκου από τη δημοσιότητα. Θέλω να την κλείσω την υπόθεση αυτή»

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Έχω αηδιάσει με όσα της έκαναν – Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη»

Στα επείγοντα η Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία

Του το ξεκαθάρισε: Ο ιατροδικαστής Λέων σχολιάζει την ανάρτηση του Αλέξη Κούγια ως νέος δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και εξηγεί το γιατί