«Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο»: Η 5χρονη από τη Νιγηρία με το αγγελικό πρόσωπο

Ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο: Η 5χρονη από τη Νιγηρία με το αγγελικό πρόσωπο

Ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο: Η 5χρονη από τη Νιγηρία με το αγγελικό πρόσωπο

Ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο: Φωτογραφίες του ομορφότερο κοριτσιού στον κόσμο κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Ένας 5χρονος άγγελος από τη Νιγηρία έριξε το Instagram, από τα καταιγιστικά σχόλια που αποθέωναν την ομορφιά της μικρής.

Ένα 5χρονο κορίτσι πήρε τον τίτλο του «πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο», όταν ένας φωτογράφος ανέβασε μερικές λήψεις στο Instagram.

Το κοριτσάκι ονομάζεται Jare και είναι από την Νιγηρία. Ο φωτογράφος Mofe Bamuyiwa τράβηξε τις φωτογραφίες της μικρής. Έχει μεγάλα εκφραστικά μάτια και απαλό σκούρο δέρμα. Τα μαλλιά της είναι εντυπωσιακά, όπως και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ο φωτογράφος έγραψε στη λεζάντα: «Το μόνο που βλέπω είναι μια ισχυρή γυναίκα. Είδα την αποκάλυψη». Συνολικά, ανέβασε τρεις λήψεις της και έγραψε: «Ναι, είναι άνθρωπος, αλλά είναι και άγγελος».

Γρήγορα οι φωτογραφίες έγιναν viral και απέσπασαν 16.000 likes, σπάζοντας το Internet. «Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο», έγραψαν από κάτω πολλοί χρήστες των social media.

Η μικρή Jare ζει με τις δύο αδερφές της, την 7χρονη Jomi και την 10χρονη Joba. Μάλιστα, έχουν και δικό τους λογαριασμό στο Instagramμε το όνομα «The J3 Sisters».

Ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο: Η 5χρονη από τη Νιγηρία με το αγγελικό πρόσωπο

Ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο: Δείτε τις φωτογραφίες της

Η φωτογραφία του για χρόνια, ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο

Για χρόνια η 16χρονη -πια- Thylane Blondeau θεωρείτο το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο με την φωτογραφία της να κάνει τον γύρο της υφηλίου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo