«Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» υπήρξε η Βίκυ Καγιά για τον Λευτέρη Πανταζή: Οι φήμες για σχέση μεταξύ τους

Βίκυ Καγιά: Η συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ του Λευτέρη Πανταζή

Στην ηλικία των 15 ετών η Βίκυ Καγιά, εκτέθηκε στο γυαλί και βίωσε τη σκληρότητα της showbiz. Όντας έφηβη, είχε συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ του Λευτέρη Πανταζή με τίτλο «Το ωραιότερο πλάσμα».

Όσα είχαν αναφερθεί για την φημολογούμενη σχέση της Βίκυς Καγιά με τον Πανταζή

Λευτέρης Πανταζής: «Είμαι τυχερός που την άγγιξα. Το ωραιότερο πλάσμα για όλο τον κόσμο ήταν αυτή.. Έκανε καριέρα στο εξωτερικό, είναι φίλη μου, παρακολουθώ καμιά φορά τις εκπομπές της, νομίζω αυτό που κάνει τώρα της πάει πάρα πολύ. Να έχει πάντα επιτυχίες, την οικογένειά της. Τότε ήταν 15 χρονών και όταν είχε έρθει όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί. Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα. Kαι δεν έπεσα έξω. Πάντα είχαμε επαφή. Δεν έχουμε συνεργαστεί από τότε, αλλά έχουμε βρεθεί πολλές φορές. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει. Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε».

Βίκυ Καγιά: «Οι συμμαθητές και οι καθηγητές μου δεν με αντιμετώπιζαν με ωραίο τρόπο. Είχαν επιθετική συμπεριφορά, αλαζονεία… Πολύ άσχημα σχόλια τύπου «φαντάσου τι κάνει και με ποιους είναι και ποιος την έχει βοηθήσει να ανέβει. Η αμαρτωλή ζωή της Βίκυς, μην την κάνετε παρέα» και τέτοια. Εγώ, βέβαια, τα άκουγα βερεσέ. Έχασα φίλους αλλά μάλλον δεν ήταν φίλοι μου και ποτέ. Όταν έκανα το video clip με τον Λευτέρη Πανταζή, λέγανε στην τάξη οι καθηγητές ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή. Ότι έχω σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή. Εγώ τότε ήμουν 15 χρονών».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα