Το παλάτι της Σίσσυς Χρηστίδου: Το σύγχρονο και τεράστιο σπίτι όπου μένει μετά το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη

Το παλάτι της Σίσσυς Χρηστίδου: Το πανέμορφο σπίτι της αγαπημένης παρουσιάστριας

Μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Υπενθυμίζουμε πως έχουν περάσει τρία χρόνια από τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και πλέον έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που έχει υποδυθεί και το ρόλο της ηθοποιού στο παρελθόν, έχει επικεντρωθεί από τον χωρισμό της στο ρόλο της παρουσίασης, έχοντας σήμερα δημιουργήσει μια αγαπημένη συνήθεια στο Mega με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με τη δουλειά πολλών ετών να εξασφαλίζει για τη Σίσσυ ένα μικρό παλάτι.

Το υπέροχο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου όπου ζει μετά από το διαζύγιο

Εκεί μετακόμισε, μετά το διαζύγιο με το γνωστό τραγουδιστή, που παράλληλα μίλησε για το λόγο που πήραν χωριστούς δρόμους, σε ένα σπίτι που είναι αξιοζήλευτο. Η Χρηστίδου βρίσκεται εκεί με τα παιδιά της και πολλές φορές μας έχει δείξει το εσωτερικό του και όχι μόνο.

Το σαλόνι του νέου σπιτιού είναι αρκετά μεγάλο, τα δωμάτια των παιδιών της άνετα και το μπαλκόνι… θεόρατο, με τη Σίσσυ να έχει δημιουργήσει ένα μικρό παράδεισο για τον εαυτό της και τα σπλάχνα της, ξεπερνώντας εκεί τον χωρισμό.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί