Το περιστατικό με την Μάρθα Καραγιάννη που λύγισε τον Χάρη Ρώμα:“Έβγαλε την περούκα για να μου δείξει το πpαγματικό της πρόσωπο”

Χάρης Ρώμας: Εξομολογείται το περιστατικό με την Μάρθα Καραγιάννη που τον σημάδεψε

Οι δυο ηθοποιοί πέρα από συνάδελφοι ήταν και δυο πολύ καλοί φίλοι. Φανερά συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τον θάνατος της αείμνηστης Μάρθας Καραγιάννη αλλά και για το περιστατικό εκείνο που τον σημάδεψε.

Για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη μίλησε ο Χάρης Ρώμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Ρίτσα Μπιζόγλη. Ο Χάρης Ρώμας είχε συνεργαστεί μαζί της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου η Μάρθα Καραγιάννη υποδυόταν τη «Φωφώ», τη τηλεοπτική μητέρα της Ελένης Ράντου.

«Θα μείνει αξέχαστη η Μάρθα Καραγιάννη, θέλει μεγάλη τέχνη για να κάνεις αυτούς τους ρόλους που μοιάζουν χαριτωμένοι και εύκολοι, αλλά έχουν δυσκολία ώστε να τους κάνεις ανεξίτηλα, όπως τους έκανε η Μάρθα», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Για εκείνη την στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τη Μάρθα Καραγιάννη, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε:

«Έβλεπα την Μάρθα να συνεχίζει τις πρόβες μαζί μου φορώντας πάντα περούκα με πυκνό μαύρο μαλλί. Κάποια στιγμή προχώρησαν οι πρόβες και αναγκάστηκα να της πω ότι για τον ρόλο, μιας και θα έκανε την ηλικιωμένη θεία, θα έπρεπε να βγάλει την περούκα αυτή και να βάλει κάποια άλλη με άσπρα μαλλιά», είπε ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε για την απάντηση που έλαβε από τη Μάρθα Καραγιάννη: «”Aγόρι μου, δεν έχω ανάγκη να βάλω μια άσπρη περούκα”, τότε βγάζει την περούκα και μένει με τα άσπρα της μαλλιά και μου λέει, “Αυτή είμαι πραγματικά και με αυτό το πρόσωπο θα παίξω”» ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο Χάρης Ρώμας.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα