Το πιο δυνατό μήνυμα από την Ολυμπία Χοψονίδου: Η συγκινητική ανάρτηση της για όλες τις γυναίκες

Ολυμπία Χοψονίδου: Το δυνατό μήνυμα που περνάει για τις γυναίκες

Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μια αναρτήση που περνάει ένα δυνάτο μήνυμα για όλες τις γυναίκες. Μιλάει για την πίεση που δέχονται οι γυναίκες για να πετύχουν σε όλους τους τομείς.

Άλλωστε, το πρώην μοντέλο ανήκει στην εν λόγω μερίδα γυναικών, που προσπαθεί να χωρέσει τα πάντα στην καθημερινότητά της, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι μητέρα έξι παιδιών.

Όπως ανέφερε η Ολυμπία Χοψονίδου «Αν ήμουν νέα γυναίκα τώρα, δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα. Με όλα τα πράγματα που έχετε, τις ευκαιρίες, την τεχνολογία, θέλω να σκέφτομαι ότι θα ήταν ένας κόσμος ευχαρίστησης. Αλλά φοβάμαι, ότι αντ’ αυτού, θα ήταν ένας κόσμος καταπίεσης. Πίεση να είμαι η τέλεια μητέρα, η τέλεια σύζυγος, η τέλεια φίλη. Πίεση να επιτυγχάνω, ως αφεντικό, ως ηγέτιδα. Αν είχα ξανά την ευκαιρία, δε θα έφτιαχνα καμία λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνω. Θα έφτιαχνα μια λίστα με πράγματα που δεν πρέπει να κάνω. Θα έδινα στον εαυτό μου χρόνο να απολαύσω πράγματα που τώρα καταλαβαίνω ότι είναι τα πιο σημαντικά.

Και τι δε θα έδινα για να παρατείνω τα φιλιά καληνύχτας, αντί να γκρινιάζω για το ότι έχω να ξυπνήσω νωρίς. Και τι δε θα έδινα για να έχω ένα ακόμη δευτερόλεπτο αγκαλιάς με τα μωρά μου πριν μεγαλώσουν αρκετά ώστε να μην μπορώ να τα κρατήσω. Και τι δε θα έδινα για άλλο ένα πεντάλεπτο στην πίστα του χορού, όσο ακόμα τα πόδια μου ήταν αρκετά δυνατά για να με αντέχουν. Κι αυτό δεν αναιρεί την μάχη μας για ισότητα. Η γενιά μου ήταν εκείνη που έκαιγε τα σουτιέν της. Αλλά ποτέ δεν φοβόμασταν μήπως καταρρεύσουμε.

Ολυμπία Χοψονίδου: Η συγκινητική ανάρτηση της

Αυτό είναι για εσάς, που είστε άνθρωποι. Κι αυτή είναι η πιο σημαντική λέξη. Να είστε. Να είστε χαμένοι στη στιγμή. Να είστε σε ειρήνη με τον κόσμο. Να είστε πιο καλοί με τους εαυτούς σας. Να είστε πιο καλοί με τους άλλους. Να είστε σε θέση να αφήσετε πράγματα πίσω σας και να νιώθετε περηφάνεια για αυτό. Πιστέψτε με, αν ήμουν νέα γυναίκα τώρα, θα περνούσα περισσότερο χρόνο να είμαι, όχι να κάνω».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα