Το πιο εντυπωσιακό και γυμνασμένο κορμί της ελληνικής showbiz παει στην Αγγελική Ηλιάδη: Οι ξέγνοιαστες φωτογραφίες από Μύκονο

by Τόνια Τζαφέρη

Αγγελική Ηλιάδη: Η γνωστή τραγουδίστρια περνά τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί των ανέμων

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται λοιπόν η Αγγελική Ηλιάδη περνώντας τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μύκονο… και εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το αψεγάδιαστο κορμί της.

Το πιο εντυπωσιακό και γυμνασμένο κορμί της ελληνικής showbiz παει στην Αγγελική Ηλιάδη: Οι ξέγνοιαστες φωτογραφίες από Μύκονο

Στη Μύκονο βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η γνωστή τραγουδίστρια περνάει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Αγγελική Ηλιάδη δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στα social media και φροντίζει να μην αφήνει παραπονεμένους τους followers της.

Η εντυπωσιακή ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη

Πριν από λίγες ώρες, η ίδια ανήρτησε ένα βίντεο boomerang, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της ξαπλωμένη σε ένα σκάφος. Φορώντας ένα μπικίνι σε πετρόλ χρώμα , η Αγγελική Ηλιάδη έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Με το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει περίτρανα για ποιο λόγο θεωρείται ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Όπως ήταν αναμενόμενο τόσο τα likes, όσο και τα σχόλια έπεσαν βροχή από τους χιλιάδες ακόλουθους της Αγγελικής Ηλιάδη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν