Το πιο όμορφο σαλόνι, είναι αυτό της Ελένης Φουρέιρα: Ο τεράστιος λευκός καναπές, οι μπεζ τοίχοι και η μίνιμαλ διακόσμηση

Ελένη Φουρέιρα: Μας δείχνει το σαλόνι της και μένουμε άφωνοι

Το σαλόνι της Ελένης Φουρέιρα είναι ένα από τα ομορφοτέρα της showbiz και η τραγουδίστρια μας το θύμησε αυτό με μια εικόνα που ανέβασε πρόσφατα. Ευρύχωρο, μίνιμαλ και με ένα τεράστιο λευκό καναπέ, πολλοί θα ζήλευαν αυτό το σαλόνι.

Μία φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα είδαμε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η pop τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ το σπίτι της, παρακολούθησε από το σαλόνι της έναν αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με τον αγαπημένο της φίλο, Πέτρο Τσαπαρδώνη.

Με μία και μόνο εικόνα από το εσωτερικό του σπιτιού της, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως η Ελένη Φουρέιρα είναι λάτρης του μινιμαλισμού. Αναλυτικότερα, το σαλόνι της γνωστής perfomer μοιάζει να είναι ο ορισμός του μινιμαλισμού. Φωτεινό, μεγάλο, πολυτελές και μοντέρνο, το σαλόνι είναι “βουτηγμένο” στη μονοχρωμία. Μία μονοχρωμία που χαρίζει ηρεμία και μία απόκοσμη ησυχία κάνοντας συγχρόνως τον χώρο να δείχνει ακόμη μεγαλύτερος.

Το μπεζ και το γκρι είναι τα δύο χρώματα που κυριαρχούν στο σαλόνι, το οποίο είναι στολισμένο με μικρά διακοσμητικά στοιχεία τα οποία έρχονται σε υπέροχη αντίθεση με τον ευρύχωρο χώρο και τα μεγάλα έπιπλα.

Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίες από το σαλόνι της

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα