Το πιο σωστό πρότυπο του Χόλιγουντ: Ο Κιάνου Ριβς δεν φοράει ακριβά ρούχα ούτε μένει σε επαύλεις, αλλά δίνει τα χρήματά του σε όσους έχουν ανάγκη

Κιάνου Ριβς: Μια προσωπικότητα που παραδίδει μαθήματα

Παρά την φήμη και τις επιτυχίες του, έχει ένα παρελθόν στο οποίο έχει περάσει πολύ δύσκολα και δεν το ξεχνάει ποτέ. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Κιάνου Ριβς, 57 ετών, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς στον κόσμο της διασκέδασης για πολλούς λόγους.

Τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τη φήμη του “Internet Boyfriend” λόγω της μεγάλης στοργής που τρέφουν οι χρήστες του Διαδικτύου για αυτόν, και αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός σε σούπερ υπερπαραγωγικές ταινίες όπως το  “The Matrix” και το ” Jhon Wick”  όπου παίζει άψογα τον αγαπούν και τον θαυμάζουν για τη μεγάλη του καρδιά και για τον σπουδαίο άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι είναι.

Και είναι ότι ο Keanu είναι γνωστός για τις πολλαπλές επιχορηγήσεις ή δωρεές που κάνει σε ιδρύματα, αλλά είναι επίσης ένας σπουδαίος κύριος. Να αναφέρουμε την ώρα που έδωσε τη θέση του σε έναν άγνωστο στο μετρό, καθώς και τις πολλαπλές στιγμές που μοιράστηκε με τους άστεγους.

Ο Κιάνου Ριβς έκανε δώρο αξίας 10.000 σε κάθε έναν από τους κασκαντέρ του και μάλιστα τούς το έδωσε στη διάρκεια ενός δείπνου στο Παρίσι.

Το δώρο που έκανε ο Κιάνου Ριβς στους συναδέλφους του

Ακόμα και αν δεν είναι ο καλύτερος ηθοποιός του Χόλιγουντ, είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχουν περάσει από τη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Ο Keanu Reeves, που φημίζεται για τη σεμνότητα και τη γενναιοδωρία του, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι έχει χρυσή καρδιά, καθώς χάρισε σε κάθε έναν από τους τέσσερις κασκαντέρ του ρολόγια Rolex αξίας 10.000 έκαστο, ως ένα «ευχαριστώ» για το ντουμπλάρισμά του στις δύσκολες σκηνές της ερμηνείας του «John Wick».

Με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τέταρτης ταινίας της σειράς, επέλεξε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους Jeremy Marinas, Dave Camarillo.

«Τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα για εμένα», είχε δηλώσει ο Κιάνου Ριβς

Li Qiang και Bruce Concepcion με ένα πολυτελές ρολόι, και μάλιστα προσωποποιημένο, με χαραγμένα το όνομά τους και τη φράση «Η πεντάδα του John Wick». Τους προσκάλεσε σε δείπνο στο Παρίσι, όπου τούς έδωσε το δώρο τους.

«Τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα για εμένα», είχε πει ο Reeves σε παλαιότερη συνέντευξή του. «Έχω βγάλει πολλά, αλλά θέλω να απολαμβάνω τη ζωή μου και να μην αγχώνομαι για τον τραπεζικό λογαριασμό μου». Άλλωστε, με τόσες δοκιμασίες που έχει περάσει στο παρελθόν, σίγουρα έχει μάθει να εκτιμάει ό,τι είναι αληθινά πιο σημαντικό.

Related posts

Τεράστιος Κιανού Ριβς: Άγνωστοι προσκάλεσαν τον ηθοποιό στον γάμο τους κι εκείνος πήγε και στο γλέντι

Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του Χολιγουντιανού ηθοποιού Κιάνου Ριβς: «Η κόρη του γεννήθηκε νεκρή και η σύντροφός του σκοτώθηκε σε τροχαίο»

Κιάνου Ριβς: Ο χολιγουντιανός ηθοποιός αποδεικνύει και πάλι ποσό φοβερός είναι πιάνοντας κουβέντα με θαυμαστή του στο αεροδρόμιο

Κιάνου Ριβς: Έχασε το παιδί του, σκοτώθηκε η γυναίκα του πέρασε δύσκολα αλλά βγήκε πιο δυνατός

Κιάνου Ριβς: Πως κατάφερε να ξεπεράσει τους “εφιάλτες” βγαίνοντας πιο δυνατός, χωρίς να αλλάξουν τα πιστεύω και οι αξίες του.

Κιάνου Ριβς: Η δύσκολη ζωή, ο ναρκομανής πατέρας, η απώλεια του παιδιού του και η μάχη της αδερφής του με τον καρκίνο

Kιάνου Ριβς είναι ο ωραιότερος άνθρωπος του Χόλιγουντ και όλοι τον αγαπούν

Κιάνου Ριβς: Δώρισε το 70% των κερδών από την ταινία «The Matrix Resurrections» στην έρευνα για την λευχαιμία

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός παράδειγμα προς μίμηση: Ο Κιάνου Ριβς δεν φοράει ακριβά ρούχα ούτε μένει σε επαύλεις, αλλά δίνει τα χρήματά του σε όσους έχουν ανάγκη