To σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου στη Δέσποινα Βανδή για τις κόρες τους που θα σπουδάσουν στο εξωτερικό: «Όταν θα φύγουν από Σεπτέμβρη, θα έρθω να κλάψουμε παρέα!»

Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της και το σχόλιο της Βανδή

Αποφοίτησαν από το κολλέγιο η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και της Δέσποινας Βανδή, με τις δυο κύριες να αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές από την αποφοίτηση. Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα μάλιστα, ήταν και οι δυο μητέρες, καθώς εκτός από περηφάνεια, προετοιμάζονται ψυχολογικά και για τον αποχωρισμό που έρχεται…

Η Τατιάνα Στεφανίδου συγκινημένη πόζαρε στο πλευρό της πανέμορφής κόρης της, Λυδίας, στην αποφοίτησή της από το σχολείο. Ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε, ήταν και εκείνη της Δέσποινας Βανδή που έγραψε κάτω από την ανάρτησή της: «Να είναι υγιείς και καλότυχες Τατιάνα μου! Να τις καμαρώνουμε!».

«Να είναι υγιείς και καλότυχες Τατιάνα μου να τις καμαρώνουμε!», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή, η κόρη της οποία επίσης αποφοίτησε, όπως αποκάλυψε μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στην Δέσποινα Βανδή

Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε στο σχόλιο της τραγουδίστριας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ Δέσποινα μου. Όταν φύγουν από Σεπτέμβρη θα έρθω να κλάψουμε παρέα». Υπενθυμίζουμε πως όπως έχει αποκαλύψει η ερμηνεύτρια, η κόρη της Μελίνα τον Σεπτέμβριο θα φύγει για σπουδές στο Λονδίνο.

Related posts

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»